boekentips-anne-uitgelicht

The Compound effect – Darren Hardy

1 juli 2020

The Compound effect

Waar gaat het over:

The compound effect is een engels boek dat gaat over hoe je je droom leven kan realiseren. En je doelen kan behalen. Het gaat om de kleine beslissingen die je elke dag weer maakt en die er toe doen of je komt waar je wil komen of niet.

Het boek bevalt veel voorbeelden en logische uitleg wat ervoor zorgt dat je de noodzaak gaat inzien van de vele keuzes die je maakt op een dag.

Verder geeft hij ook praktische tips die je meteen kan toepassen in je leven om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk de dingen gaat doen die je verder helpen in het leven en in je bedrijf.

 

Wat voor mij de belangrijkste les was

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven en je eigen beslissingen. Ook het maken van geen beslissing is een beslissing.

Mening over het boek:

The compound effect heeft mijn leven veranderd toen ik het las op de camping in de zomer van 2018. Ik zou net starten met een nieuwe baan en het voelde niet helemaal goed door een paar rotopmerkingen van degene waar ik mee zou gaan werken. Door dit boek ben ik voor mezelf gestart en neem ik verantwoording voor mijn eigen handelen. in 1 woord: TRANSFORMEREND!

Geschreven door: Anne Niemeijer

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-salestraining

Anne Niemeijer

Intuïtief Sales mentor voor (hoog)sensitieve ondernemers die willen groeien, maar Sales een vies woord vinden.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kan ik je helpen?