boekentips-anne-uitgelicht

IJs verkopen aan eskimo’s – Pacelle van Goethem

1 juli 2020

Ijs verkopen aan eskimo’s

Waar gaat het over:

Ijs verkopen aan eskimo’s geeft de wetenschap achter verkopen of overtuigen weer. Met praktische voorbeelden en heel veel tips is elke bladzijde inmiddels groen van de gehighlighte interessante delen.

Ze geeft precies weer welk gedrag succesvol is (koningengedrag) en welk gedrag je beter achter wegen kunt laten (knechtengedrag) als je iemand wil overtuigen.

Overtuigen doe je altijd en overal. Niet alleen in je bedrijf maar ook in je relatie of tegenover je kids. Een echte aanrader.

Wil je de ander kunnen overtuigen dan moet je overtuigd zijn van jezelf. Dat hoeft niet eens op dit specifieke punt te zijn. Als je maar een beleving terug kunt halen.

 

Wat voor mij de belangrijkste les was

Dat hetgene wat ik andere leer over verkopen ook wetenschappelijk uit te leggen is. Ijs verkopen aan eskimo’s geeft stap voor stap weer dat ook succesvol sociaal gedrag te leren is.

Mening over het boek:

Wat een fantastisch boek! Het zit echt boordevol super handige tips en tricks. Dit gaat de kijk op je leven veranderen op een positieve manier.

Als je deze nog niet gelezen hebt, zou ik m bovenaan je lijstje zetten. Want elke ondernemer moet weten hoe het spel gespeeld moet worden.

Geschreven door: Anne Niemeijer

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-salestraining

Anne Niemeijer

Intuïtief Sales mentor voor (hoog)sensitieve ondernemers die willen groeien, maar Sales een vies woord vinden.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kan ik je helpen?