boektip-nicole-van-oers

Afdalen in je ziel – Alberto Villoldo

1 oktober 2020

Afdalen in je ziel

Waar gaat het over:

Het boek: “Afdalen in je ziel” gaat over soulretrieval. Dit is een sjamanistische techniek. Je daalt af naar je ziel om op die manier oude wonden te helen. Niet alleen wonden uit dit leven, maar ook uit vorige levens. Je ziel bestaat net als je hart uit vier kamers.

Door meditatietechnieken die helemaal uitgelegd worden in het boek ga je naar alle vier de kamers. De eerste kamer is de kamer van de wonden, de tweede kamer van je zielscontracten, de derde kamer van genade en de vierde kamer is de schatkamer. Daar reis je naar toe om je lotsbestemming te achterhalen. Wat jouw missie, jouw zielenopdracht hier op aarde is.

Wat voor mij de belangrijkste les was:

In dit boek werd me nogmaals duidelijk dat we op zielsbasis werkelijk voelen wie we echt zijn. Je kunt in je leven door opvoeding, vrienden, trauma’s e.d. ver verwijdert raken van je ziel. Vandaar dat het zo belangrijk is om af te dalen naar je ziel om echt te voelen wat je te doen staat.

 

Mening over het boek:

Het is een diepgaand boek waarin je veel leert over jezelf. Je donkere stukken worden opgehelderd en daardoor wordt het lichter voor je.

Voor dit boek moet je diep willen gaan en is het wel fijn om al enige ervaring in meditatie te hebben en al wat verdieping gehad te hebben hoe we energetisch in elkaar zitten.

En dan is dit boek een echte aanrader.

Geschreven door: Nicole van Oers van Sixthsensecoaching

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-salestraining

Anne Niemeijer

Intuïtief Sales mentor voor (hoog)sensitieve ondernemers die willen groeien, maar Sales een vies woord vinden.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kan ik je helpen?