fbpx
06 - 53 84 73 95 anne@anneniemeijer.nl

Hoi! Ik ben Anne

Intuitief salestrainer en mindsetcoach voor (hoog)sensitieve ondernemers die willen groeien maar Sales een vies woord vinden
Anne Niemeijer
Anne Niemeijer

Ik verbind het spirituele en intuitie aan praktische en strategische uitvoering

Ik geloof echt in doorpakken. En vaak laat jij je als ondernemer door vanalles tegen houden. Dit gebeurt voornamelijk onbewust maar ook zeker bewust. Daarom pakken wij je beide uitstellers aan.

Doelen stellen

Het bewuste stuk pak je aan door serieuzer met je business aan de slag te gaan. Niet meer hopen dat er klanten naar je toe komen. NEE echt plannen wat je gaat doen om daadwerkelijk je gestelde doelen te halen. Ik leer je hoe ons brein werkt en wat je kan doen om jezelf een schop onder je kont te geven en echt actie te ondernemen. Daarnaast leer je alles over hoe sales werkt en hoe je dit voor je kan laten werken.

Onbewust

Waar mijn salestrainingen echt verschillen van de traditionele salestrainigen is dat je bij mij ook gaat werken aan je mindset en je onbewuste blokkades. Ervaringen uit het verleden houden je tegen om te groeien in het nu. Zelf heb ik gemerkt dat zodra ik persoonlijk groei, mijn bedrijf 2x zo hard meegroeit. En dat gun ik jou ook!

Breinkennis

Je leert dus over hoe jij werkt en hoe sales werkt in ons brein zodat je na een training met mij exact weet hoe je sales het sterkste inzet. Er zijn vele manieren om sales goed te doen en wij samen pakken de variant die het beste past bij jou. Sales vanuit jezelf, zonder een rol te spelen. Uit ruim 20 jaar ervaring en mijn sterke Intuitie weet ik exact welke sales het meest succesvol voor jou werkt.

Sales en netwerkevent
Sales en netwerkevent

Ik ben echt gek op Sales en alles wat met communicatie en ons brein te maken heeft

En dat begon al heel jong. Ik vroeg mij altijd af waarom mensen reageren zoals ze reageren. Op jonge leeftijd was dat een manier om mensen voorspelbaarder te maken. Het ging een beetje met trial and error, zo van: Als ik dit knopje bij diegene indruk, wat gebeurt er dan? En is dat dezelfde reactie bij iemand anders?

HSP

Pas jaren later (in 2015) ontdekte ik dat ik een HSP (High Sensitive Person) ben en dat ik prikkels heel diep verwerk. Vooral op het gebied van mijn interesses: communicatie. Zo zette ik mijn gevoel (intuitie) in om te voelen hoe de ander zich voelt als ik een bepaald iets zeg.

Breinkennis

Door de jaren (39 inmiddels) heen besef ik mij steeds vaker hoe waardevol mijn opgedane kennis is voor andere mensen. En ik ben mij ook steeds meer aan het verdiepen in de wetenschappelijke kant voor mijn bevindingen. Letterlijk door meer kennis over hoe ons brein werkt. O.a. door de NLP Practioner en een andere brain trainingen en cursussen.

Sales

Door de vele kennis van menselijk gedrag is sales voor mij niet ingewikkeld of vervelend. Ik waardeer juist oprechte eerlijke communicatie. Geloof mij dat er veel mensen zijn die dubbel communiceren. Oftewel iets heel anders zeggen met taal dan dat hun lichaam aangeeft.

3 maanden trajecten

En omdat ik weet dat ondernemers vaak moeite hebben met sales, vooral de sensitieve (HSP’s) ondernemers, heb ik een 3 maanden traject ontwikkeld: de Vliegende Start. Hierin neem ik je mee op reis naar jezelf en wat het beste is voor jou en jouw bedrijf. Ik leer je onder andere hoe communicatie werkt en hoe je kan beinvloeden. Ook zelfontwikkeling en bewust worden van eigen gedrag staat centraal.

Hoe ik salestrainer ben geworden:

Laten we eerlijk wezen: niemand denkt op school: ja! ik wil salestrainer worden. Dus hoe ben ik hier terecht gekomen? Daarvoor moeten we terug in de tijd.

Waarom sales?

Na mijn opleiding HBO mode-management in 2003 ben ik gaan werken bij Bestseller op de afdeling van Vero Moda. Een salesfunctie. Dit is ook het moment dat ik verliefd werd op sales. Heerlijk elke dag mijn klanten verder helpen en zorgen dat alles in orde was. Ook al was het vallen en opstaan… 1 van mijn grootste fuck-ups staat in mijn highlights van Instagram.

Burn-out

Na diverse functies en 2 kinderen was de koek even op. Ik leefde niet naar mijn eigen waarde en had alles en iedereen op 1 gezet en mijzelf op 2. Dus in 2015 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Compleet geen idee wat mij overkwam maar volledig gefocust op herstel, besefte ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. En echt iets te gaan doen waar je blij van wordt. o.a. deze kennis van mijn reis neem ik ook mee in mijn coaching.

Het begin van mijn eigen bedrijf

Sinds 2018 sta ik zelf weer op nummer 1 en heb ik wat zaken en mensen uit mijn leven geknikkert. En toen begon het te kriebelen. Begin 2019 volgde ik eerst een opleiding om goed online te kunnen werken. Ik zag in ene zoveel mogelijkheden. Sinds maart 2019 sta ik ingeschreven bij de KVK en sindsdien combineer ik mijn liefde voor sales met het helpen van andere ondernemers.

Waarom lees je hieronder.

 

Anne Niemeijer

Mijn missie

Om zoveel mogelijk ondernemers  de vrijheid te geven waarvoor zij ondernemer geworden zijn. Door ze de juiste skills te leren die je nodig hebt om te slagen als ondernemer. Een heleboel skills die je helaas nooit op school hebt geleerd.

Harde cijfers

Het is namelijk zo dat 40% van de startende ondernemers ook weer stopt binnen 5 jaar (KVK) en de nummer 1 reden is dat ze geen goed systeem kunnen vinden om elke maand weer genoeg omzet binnen te halen. Oftewel, hun sales/verdienmodel is niet in orde.

Succesvolle toekomst

Daarvoor heb ik 2 trajecten ontwikkeld speciaal voor jou als zelfstandig ondernemer waarin je leert hoe je sales toepast vanuit jezelf zonder de rol te spelen van gladde verkoper. In beide trajecten ga jij werken aan een sterke mindset en goede salesskills om te zorgen dat jij als ondernemer een succesvolle toekomst tegemoet gaat met genoeg omzet. En ik maak sales easy en fun zodat je het niet meer ziet als iets vervelends.

Mijn missie

Het is dan ook mijn missie om ervoor te zorgen dat het percentage stoppende ondernemers gaat dalen zoveel als mogelijk en de nummer 1 reden van stoppende ondernemers niks meer te maken heeft met missende sales vaardigheden.

Sales Coach voor ondernemers

Wie ik ben buiten mijn bedrijf?

Ik ben Anne (39 jaar), vrouw van Ralph (41 jaar) en moeder van Olivier (10 jaar) en Feline (8 jaar). Wij wonen sinds mei 2018 in ons nieuwbouw huis in het mooie Nijkerk. Ik ben gek op inrichten en op Pinterest, dus wij hebben ons helemaal uitgeleefd in huis. Het is zo belangrijk om een fijne thuisbasis te hebben! Wij hebben ook twee Britse korthaarkatten: moeder Doortje en zoon Buzz.

Hier word ik blij van

Naast sales zijn er nog meer dingen waar ik blij van word. Zo ben ik geregeld met een camera in mijn handen te vinden. De natuur en mijn kinderen koester ik het meeste. Wandelen doe ik ook vaak in de natuur want als HSP kan ik dan echt weer tot mijzelf komen. Verder ben ik een tikkeltje schoenenverslaafd. Vooral vrolijke sneakers kan ik niet goed weerstaan. En nee, ik ga niet vertellen hoeveel paar schoenen ik heb, haha!

De woorden die mij het beste omschrijven zijn: gedreven, passie, doorzetter, vrolijk, betrokken, leergierig, eigenwijs en een beetje gek.

Anderen omschrijven mij als:

altijd een luisterend oor, leergierig, staat haar mannetje, scherpe blik, idealist, behulpzaam, tikkeltje chaotisch, zorgzaam en doelgericht.

Sales hoeft niet vervelend te zijn, zolang je maar vanuit je gevoel handelt. Dat weet Anne perfect over te brengen.

Ze is een ervaringsdeskundige die ook nog eens beschikt over een mooie persoonlijkheid met de juiste positieve vibe.

Met veel plezier heb ik onlangs een training bij Anne gevolgd. En yes! Het geleerde kan ik niet alleen goed toepassen in mijn werk, het heeft ook nog het gewenste resultaat!

Eveline van Vliet

Eigenaresse, Buro Eef

Ik heb Anne leren kennen als een zorgzame moeder met een hart van goud en een vrouw die goed haar mannetje kan staan.

Voorheen gaf het woord sales mij altijd de kriebels, vooral als ik er zelf iets mee moest, maar als startende ondernemer hoort het er wel bij.

Anne heeft me anders leren kijk naar sales en me laten inzien dat het ook mogelijk is op een manier die mij past en waar ik me goed bij voel. Ze is een coach met verstand van zaken, duidelijk in haar communicatie.

Echt iemand waar je op kunt bouwen.

Regina Pas

Eigenaresse, Giens support

Anne Niemeijer

Wil jij ook:

  • leuker en gemakkelijker ondernemen
  • sales zien als iets leuks
  • je doelen gaan halen en dromen uit laten komen

Check dan hier en kies hoe je met mij wil werken

Locatie

Groenallee 3

3861 TN Nijkerk

(geen bezoek adres)

Contact

06 - 53 84 73 95
anne@anneniemeijer.nl

www.anneniemeijer.nl