fbpx
06 - 53 84 73 95 anne@anneniemeijer.nl

Hoi! Ik ben Anne

Salestrainer en mindsetcoach voor ondernemers die willen groeien maar Sales een vies woord vinden
Anne Niemeijer
Anne Niemeijer

Hoe ik salestrainer ben geworden:

Laten we eerlijk wezen: niemand denkt op school: ja! ik wil salestrainer worden. Dus hoe ben ik hier terecht gekomen? Daarvoor moeten we terug in de tijd. 

Waarom sales?

Na mijn opleiding HBO mode-management in 2003 ben ik gaan werken bij Bestseller op de afdeling van Vero Moda. Een salesfunctie. Eigenlijk wilde ik een inkoopfunctie en deze functie had 2 in een. Dit is ook het moment dat ik verliefd werd op sales. Heerlijk elke dag mijn klanten verder helpen en zorgen dat alles in orde was.

Burn-out

Ik gaf altijd 120% van mijzelf in functies. En ja, 100% is de max! Dus in 2015 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Compleet geen idee wat mij overkwam maar volledig gefocust op herstel, besefte ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. En echt iets te gaan doen waar je blij van wordt.

Het begin van mijn eigen bedrijf

Tijd om door te pakken en voor mijzelf te starten. Maar wat wil ik gaan doen? November 2018 kwam de advertentie voorbij van de VA Business Academy. Ik zag in ene een heleboel mogelijkheden. Starten als Sales VA want sales is echt wat ik leuk vind. Zo geschiedde. Sinds maart 2019 sta ik ingeschreven bij de KVK en sindsdien combineer ik mijn liefde voor sales met het helpen van andere ondernemers.

 

Anne Niemeijer

Mijn missie

Inmiddels werk ik niet meer als VA maar als Sales trainer omdat ik geloof dat je iemand niet helpt door hem een vis te geven. De ware transformatie zit in hem een hengel geven en te leren hoe hij zelf de vis kan vangen.

Harde cijfers

Het is namelijk zo dat 40% van de startende ondernemers ook weer stopt binnen 5 jaar (KVK) en de nummer 1 reden is dat ze geen goed systeem kunnen vinden om elke maand weer genoeg omzet binnen te halen. Oftewel, hun sales/verdienmodel is niet in orde.

Succesvolle toekomst

Daarvoor heb ik een traject ontwikkeld speciaal voor zelfstandig ondernemers waarin je leert hoe je sales toepast vanuit jezelf zonder de rol te spelen van gladde verkoper. Het is een traject dat zorgt voor een sterke mindset en goede salesskills om te zorgen dat jij als ondernemer een succesvolle toekomst tegemoet gaat met genoeg omzet. En ik zorg ervoor dat sales leuk gaat worden zodat je het niet meer ziet als iets vervelends.

Mijn missie

Het is dan ook mijn missie om ervoor te zorgen dat het percentage stoppende ondernemers gaat dalen zoveel als mogelijk en de nummer 1 reden van stoppende ondernemers niks meer te maken heeft met missende sales vaardigheden.

Anne Niemeijer

Wie ik ben buiten mijn bedrijf?

Ik ben Anne (38 jaar), vrouw van Ralph en moeder van Olivier (9 jaar) en Feline (7 jaar). Wij wonen sinds mei 2018 in ons nieuwbouw huis in het mooie Nijkerk. Ik ben gek op inrichten en op Pinterest, dus wij hebben ons helemaal uitgeleefd in huis. Het is zo belangrijk om een fijne thuisbasis te hebben! Wij hebben ook twee Britse korthaarkatten: moeder Doortje en zoon Buzz.

Hier word ik blij van

Naast sales zijn er nog meer dingen waar ik blij van word. Zo ben ik geregeld met een camera in mijn handen te vinden. De natuur en mijn kinderen koester ik het meeste. Verder ben ik een tikkeltje schoenenverslaafd. Vooral vrolijke sneakers kan ik niet goed weerstaan. En nee, ik ga niet vertellen hoeveel paar schoenen ik heb, haha!

De woorden die mij het beste omschrijven zijn: gedreven, passie, doorzetter, vrolijk, betrokken, leergierig, eigenwijs en een beetje gek.

Anderen omschrijven mij als:

altijd een luisterend oor, leergierig, staat haar mannetje, scherpe blik, idealist, behulpzaam, tikkeltje chaotisch, zorgzaam en doelgericht.

Sales hoeft niet vervelend te zijn, zolang je maar vanuit je gevoel handelt. Dat weet Anne perfect over te brengen.

Ze is een ervaringsdeskundige die ook nog eens beschikt over een mooie persoonlijkheid met de juiste positieve vibe.

Met veel plezier heb ik onlangs een training bij Anne gevolgd. En yes! Het geleerde kan ik niet alleen goed toepassen in mijn werk, het heeft ook nog het gewenste resultaat!

Eveline van Vliet

Eigenaresse, Buro Eef

Ik heb Anne leren kennen als een zorgzame moeder met een hart van goud en een vrouw die goed haar mannetje kan staan.

Voorheen gaf het woord sales mij altijd de kriebels, vooral als ik er zelf iets mee moest, maar als startende ondernemer hoort het er wel bij.

Anne heeft me anders leren kijk naar sales en me laten inzien dat het ook mogelijk is op een manier die mij past en waar ik me goed bij voel. Ze is een coach met verstand van zaken, duidelijk in haar communicatie.

Echt iemand waar je op kunt bouwen.

Regina Pas

Eigenaresse, Giens support

Anne Niemeijer

Wil jij ook:

  • leuker en gemakkelijker ondernemen
  • sales zien als iets leuks
  • je doelen gaan halen en dromen uit laten komen

Bekijk dan de mogelijkheden hier

Locatie

Groenallee 3

3861 TN Nijkerk

(geen bezoek adres)

Contact

06 - 53 84 73 95
anne@anneniemeijer.nl

www.anneniemeijer.nl