Hoi! Ik ben Anne

Intuitief Energetisch Mentor voor jou als HSP / intuitieve persoon. Ik begeleid jou in de transformatie naar de grootste versie van jezelf

“Als je doet wat je altijd al deed. Dan krijg je wat je altijd al kreeg. Dus wil je iets anders? Dan is verandering nodig”

Ik vertaal het spirituele en intuïtieve naar een praktische uitvoering

Ik werk met energie, jouw energie die ik makkelijk oppik en vertaal naar een duidelijk plan. Alle antwoorden zitten al in je en ik haal ze er uit zodat jij weer gaat voelen wat jouw pad is. Daar is niks zweverigs aan! Daarnaast krijg je praktische opdrachten om echt door te pakken

Z

Strategie op basis van Human Design

Om te groeien heb je een stevige basis nodig. Je moet weten wat je wilt en hoe je dat wilt. Door jezelf helemaal te leren kennen, o.a. met Human design, ontvouwt zich als vanzelf de juiste strategie die bij jouw past. Geen standaard format maar 1 die komt uit hoe jij werkt van binnen. 

Blokkades vinden en doorbreken

Ik voel 2 versies van jou. De versie die jij wilt laten zien met je maskers en beschermingslaag. Ik voel ook al de pure versie, de grote versie van jou. Waar die 2 niet met elkaar matchen daar werken wij aan! Zodat je steeds meer gaat staan voor wie jij bent en wat jij te brengen hebt!

Breinkennis

Hoe beter jij jezelf leert kennen en weet hoe jouw brein werkt hoe meer je ook controle gaat krijgen over jezelf en je eigen gedachtes. En het mooie is dat ieder zijn brein hetzelfde werkt. Dus begrijp je de basis? Dan begrijp je de mensen om je heen ook een stuk beter. 

Ik ben nieuwsgierig naar mensen en alles wat met gedrag en ons brein te maken heeft

Ik vroeg mij altijd af waarom mensen reageren zoals ze reageren

Op jonge leeftijd was dat een manier om mensen voorspelbaarder te maken. Mijn voelsprieten pikte alle energie op. Zo wist ik precies hoe ik mij kon aanpassen aan de omgeving.

HSP (High Sensitive Person)
Pas jaren later (in 2015) ontdekte ik dat ik een HSP ben en dat ik prikkels heel diep verwerk. Doordat ik mijn voelsprieten zo enorm nodig heb gehad toen ik klein was. Vooral op het gebied van mijn interesses: communicatie. Zo zette ik mijn intuïtie in om te voelen hoe de ander zich voelt als ik een bepaald iets zeg.

Door mijn kennis van menselijk gedrag is sales voor mij niet ingewikkeld of vervelend. Ik waardeer juist oprechte, eerlijke communicatie. Geloof mij dat er veel mensen zijn die dubbel communiceren. Oftewel iets heel anders zeggen met taal dan dat hun lichaam aangeeft.

Mijn energetische gave
Sinds kort besef ik mij ook dat ik iets bewust doe wat heel veel andere mensen nog niet doen. Iets wat iedereen kan maar voor mij heel normaal is. Ik kan jouw energie voelen. De echte rauwe energie van jou. Dus ik kijk dwars door de maskers en bullshit heen. Ik voel dus meteen als je mij of (voornamelijk) jezelf voor de gek aan het houden bent. Spannend? Dat begrijp ik. Daardoor kom ik wel snel tot de kern bij jou. Ik zorg altijd dat je je gehoord en veilig voelt.

anne-niemeijer-intuitief-salesmentor-ondernemer
Anne-Niemeijer-Vuurkracht-event

Speciaal voor (hoog)sensitieve ondernemers, die voelen dat er iets moet veranderen, heb ik een 3 maanden traject ontwikkeld.

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-salesmentor
anne-niemeijer-intuitief-salesmentor-ondernemer

Hoe ik Intuitief Energetisch mentor ben geworden

Zoals ik al zei, zijn mijn voelsprieten al jong aangezet omdat ik mij niet veilig voelde in mijn omgeving. Dat komt voornamelijk omdat ik voel dat mensen niet altijd handelen uit hun diepste zelf. Oftewel, ik krijg altijd gemixte signalen. De dingen die ik met mijn zintuigen waarneem en de energie die iemand uitstraalt, die veel puurder is.

Burn-out
Wat ik ben gaan doen is mijzelf aanpassen aan de ander. Mijn mond houden over de energie die ik voel en alleen reageren op wat de zintuigen waar nemen. Ik leefde dus ook niet mijn pure versie maar een gefabriceerde versie van mijzelf. Dus in 2014 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Compleet geen idee wat mij overkwam maar volledig gefocust op herstel, besefte ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. En echt iets te gaan doen waar je hart blij van wordt. Oftewel de gemaakte versie van jezelf loslaten.

Het begin van mijn eigen bedrijf

Door mijn burn-out ben ik flink veel gaan doen aan zelfontwikkeling en elke dag kom ik weer een stap dichter bij wie ik werkelijk ben. Waar ik blij van wordt.

Sinds 2018 sta ik zelf weer op nummer 1 en heb ik wat zaken en mensen uit mijn leven geknikkert. En toen begon het te kriebelen. Begin 2019 volgde ik eerst een opleiding om goed online te kunnen werken. Ik zag in ene zoveel mogelijkheden. Sinds maart 2019 sta ik ingeschreven bij de KVK en ben ik gestart als Sales VA en al snel als salesmentor.

Ik kwam er al snel achter dat als je sales wilt doen vanuit jezelf. Dan moet je eerst echt jezelf kennen. Mijn trajecten gingen dan ook meer over wie ben jij en waar verlang jij naar, dan over sales. Dus nu begeleid ik o.a. ondernemers op het stuk van transformatie naar de grootste versie van jezelf.

Dat doe ik niet alleen uit ervaring en kennis maar grotendeels als tolk van jou ziel. Ik voel waar jij niet je echte/grotere versie bent. Dus ik begeleid je liefdevol naar wie je echt bent zodat jij gaat stralen en meteen meer licht aan je eigen omgeving meegeeft.

Ik wil jou de vrijheid geven waarvoor je bent gaan ondernemen!

Ik geef jou de juiste skills om te slagen

40% van de startende ondernemers stopt binnen 5 jaar (KVK) en de nummer 1 reden is dat ze geen goed systeem kunnen vinden om elke maand weer genoeg omzet binnen te halen. Oftewel, hun sales/verdienmodel is niet in orde.

Daarom heb ik 1-op-1 coachingstrajecten ontwikkeld, speciaal voor jou als zelfstandig ondernemer, waarin je leert hoe jij jezelf kan zijn zonder een rol te spelen. Sales en marketing vanuit wie jij bent. Ik zet je in je kracht zodat jij van daaruit de juiste richting op groeit die voor jouw voelt als thuiskomen.

We gaan luisteren naar de stemmetjes diep van binnen die schreeuwen om aandacht. De talenten die jij in het donker hebt gezet. Ben jij klaar om je nieuwe zelf geheel te omarmen?

anne-niemeijer-intuitief-salesmentor-ondernemer

Mijn bedrijf in de media

Meer dan mama podcast van Bianca Meijsen

Stelling: “na je Burn-out ga je ondernemen”

Podcast Anne Niemeijer over Intuitief ondernemen

Ondernemen vanuit je intuitie kan. Zelfs op de harde stukken als sales en strategie

anne-niemeijer-uitgelicht-contact

BLOG op Feem online: Wat kun jij leren van je comfortzone?

Over je comfortzone die je klein houdt

Podcast interview met Helen van Dijk

Over Sales voor (hoog)sensitieve vrouwelijke ondernemers.

Anne Niemeijer

Salesvraag op Feem online: Hoe verhoog je je prijzen

Bang dat je bij hogere prijzen klanten verliest?

Anne Niemeijer

Profiel op Feem online

FEEM Magazine is een journalistiek online magazine voor vrouwelijke ondernemers.

Sales en netwerkevent

BLOG op Feem online: Dit is mijn kracht, daarom ben ik ondernemer

Over struggles en leermomenten.

Sales en netwerkevent

BLOG op Feem online: De hellweek from home

Over wat een week en nacht volle focus voor mijn bedrijf deed

Anne Niemeijer

BLOG op Feem online: Faalziekte nummer 1 onder ondernemers

Over groots denken en dromen

Anne weet mij feilloos aan te voelen en wat ik nodig heb om de volgende stap te kunnen zetten. Ook als die stap even niet wil, kijken we samen wat mij ervan weerhoudt om die stap te kunnen zetten
Susanne Groen

Familie
anne-niemeijer-intuitief-salesmentor-ondernemer

Wie ben ik buiten mijn bedrijf?

Ik ben Anne (41 jaar), vrouw van Ralph (43 jaar) en moeder van Olivier (12 jaar) en Feline (10 jaar). Wij wonen sinds mei 2018 in ons nieuwbouw huis in het mooie Nijkerk. Ik ben gek op inrichten en op Pinterest, dus wij hebben ons helemaal uitgeleefd in huis. Het is zo belangrijk om een fijne thuisbasis te hebben! Wij hebben ook twee Britse korthaarkatten: moeder Doortje en zoon Buzz.

Naast ondernemerschap zijn er nog meer dingen waar ik blij van word. Zo ben ik geregeld met een camera in mijn handen te vinden. De natuur en mijn kinderen koester ik het meeste. Wandelen doe ik ook vaak in de natuur want als HSP kan ik dan echt weer tot mijzelf komen. Verder ben ik gek op alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Zo ontvang ik graag healings en acces bars. Doe ik mee aan plant medicijn rituelen, familieopstellingen en leg ik kaartjes. Op mijn 19e haalde ik mijn reiki 1.

Anderen omschrijven mij als: altijd een luisterend oor, leergierig, staat haar mannetje, tikkeltje chaotisch, idealist, behulpzaam, zorgzaam, scherpe blik, doelgericht, eigenzinnig.

Zullen we samen ondernemen weer fun & easy maken?

DE VERANDERING
Losse sessie

"Verandering kan pijnlijk zijn. Maar niets is zo pijnlijk als vastzitten daar waar je niet thuishoort"

Een sessie met mij boek je niet omdat je iets wilt weten. Die boek je als je een JA voelt op verandering.

In de sessie met mij weet je nooit precies wat je krijgt. Ik weet dat ook niet. Ze zijn altijd gericht op de echte grotere versie die jij als ziel bent. Ik voel die versie al. Je potentieel. Ik ben dan als het ware een doorgeefluik voor de boodschappen die jij op dat moment nodig hebt om door te kunnen.

VUURKRACHT
8 maart 2023

Het mini-traject voor jou als intuïtieve vrouw met een flinke dosis lef. Hier ga je je vuur flink opstoken zodat je weer gaat vlammen in je leven.

Op de dag zelf ga je in een groep van maximaal 6 vrouwen ontdekken wat er nu tussen je leven en je vuur instaat. Doormiddel van oefeningen, opdrachten en gesprekken ga je de diepte in bij jezelf.

Ook geschikt voor ondernemers (het is alleen niet business gericht. En dat is de grap. Je bedrijf is zo groot als jij zelf bent op dat moment. Dus werken aan jezelf betekent werken aan je bedrijf)

Verdieping
Speciaal voor HSP ondernemers

Dit traject van 3 maanden zorgt er voor dat jij de transformatie gaat maken die jij nodig hebt op dat moment.

Je kan niet doorgaan op dezelfde manier want dan krijg je wat je altijd al kreeg. Ik help je veranderen. Je verlangen te volgen.

Geheel 1-op-1 zodat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt om deze 3 maanden volledig te benutten om de grootste stappen te zetten richting dat verlangen

Kan ik je helpen?