Hoi! Ik ben Anne

Intuitief Energetisch Mentor bij FEEM voor jou als bewuste vrouwelijke ondernemer. Ik begeleid jou in de transformatie naar de grootste versie van jezelf

“Als je doet wat je altijd al deed. Dan krijg je wat je altijd al kreeg. Dus wil je iets anders? Dan is verandering nodig”

Ik vertaal het spirituele en intuïtieve naar een praktische uitvoering

Ik werk met energie, jouw energie die ik makkelijk oppik en vertaal naar een duidelijk plan. Alle antwoorden zitten al in je en ik haal ze er uit zodat jij weer gaat voelen wat jouw pad is. Daar is niks zweverigs aan! Daarnaast hou ik van praktische opdrachten om echt door te pakken

Feminiene energie

Om je volle potentieel te leven moet je eerst weten wat dat potentieel is. Het is belangrijk jezelf goed te leren kennen.

Ik voel dat potentieel van jou al. Dus als je met mij praat dan geef ik je het podium al dat je verdient.

Vanuit deze energie ga je naar ->

Masculiene energie

Elke keer als je weer iets bij jezelf hebt ontdekt dan is de volgende stap actie. (als het actie nodig heeft)

Dus niet alleen overgave en vanuit vertrouwen laten ontvouwen wat voor jou is.

Maar ook geïnspireerde actie nemen om te groeien. 

 

Inner flame

Hoe beter je het spel tussen deze 2 energien gaat begrijpen en voelen hoe meer je vertrouwt op jezelf en je intuitie. Daardoor ontvlamt dat vuur binnenin je weer compleet.

Ik voel meteen waar je niet flowt. Exact daarbij help ik jou.

Zodat je het vuur in je leven en je bedrijf gaat voelen

Ik ben nieuwsgierig naar mensen en alles wat met gedrag en ons brein te maken heeft

Ik ben een echte firestarter

Want ik laat jou je vuur ervaren. En zorg ervoor dat jij dat vuur flink gaat opstoken. Want dat is waarvoor je hier bent. Net als ik.

We zijn hier echt niet om onszelf klein te houden en ons vuur te laten doven. Maar juist om hier te leren dat vuur te laten branden ook al probeert iemand het te doven. En ik verklap je alvast een geheim:

JIJ BENT DE ENIGE DIE CONTROLE HEEFT OVER JOUW VUUR

Zo simpel en tegelijk lastig

Hoe sneller jij leert dat jij de controle hebt hoe sneller je groeit. Alleen in ons leven gebeurt vanalles waardoor we ons vuurtje liever kleiner en onzichtbaar maken.

Daar weet ik inmiddels alles van. Want ook ik kwam vol vuur de wereld op. Alleen door de mensen om mij heen, de flinke burn-out in 2014 en eigenlijk niet weten waar ik zelf behoefte aan had als HSP, heb ik mijn vuur flink gedimt. Ik voelde mij constant té veel. Totdat ik meer ging doen aan innerlijk werk. Om te leren wie ik ben, en wat ik te doen heb.

Menselijk gedrag

Zo heb ik de NLP practioner en Master gedaan. Daar ontdekte ik dat het helemaal niet gek was dat ik heel succesvol was in de saleswereld. Ik ben namelijk extreem geintereseerd in het gedrag en de mens zelf. Vooral geboren uit mijn talent om te voelen wie jij bent. Ik frustreerde mij van jongsaf aan al over dat mensen andere dingen zeggen dan de energie die ze uitstralen. Dat ontdekken was een enorme eyeopener. Dat talent zet ik nu in bij FEEM

Anne-Niemeijer-Vuurkracht-event
Anne-Niemeijer

Speciaal voor bewuste vrouwelijke ondernemers hebben wij bij FEEM de FEEM Community opgericht

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-salesmentor
anne-niemeijer-intuitief-salesmentor-ondernemer

Hoe ik Intuitief Energetisch mentor ben geworden

Zoals ik al zei, zijn mijn voelsprieten al jong aangezet omdat ik mij niet veilig voelde in mijn omgeving. Dat komt voornamelijk omdat ik voel dat mensen niet altijd handelen uit hun diepste zelf. Oftewel, ik krijg altijd gemixte signalen. De dingen die ik met mijn zintuigen waarneem en de energie die iemand uitstraalt, die veel puurder is.

Burn-out
Wat ik ben gaan doen is mijzelf aanpassen aan de ander. Mijn mond houden over de energie die ik voel en alleen reageren op wat de zintuigen waar nemen. Ik leefde dus ook niet mijn pure versie maar een gefabriceerde versie van mijzelf. Dus in 2014 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Compleet geen idee wat mij overkwam maar volledig gefocust op herstel, besefte ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. En echt iets te gaan doen waar je hart blij van wordt. Oftewel de gemaakte versie van jezelf loslaten.

Het begin van mijn eigen bedrijf

Door mijn burn-out ben ik flink veel gaan doen aan zelfontwikkeling en elke dag kom ik weer een stap dichter bij wie ik werkelijk ben. Waar ik blij van wordt.

Sinds 2018 sta ik zelf weer op nummer 1 en heb ik wat zaken en mensen uit mijn leven geknikkert. En toen begon het te kriebelen. Begin 2019 volgde ik eerst een opleiding om goed online te kunnen werken. Ik zag in ene zoveel mogelijkheden. Sinds maart 2019 sta ik ingeschreven bij de KVK en ben ik gestart als Sales VA en al snel als salesmentor.

Ik kwam er al snel achter dat als je sales wilt doen vanuit jezelf. Dan moet je eerst echt jezelf kennen. Mijn trajecten gingen dan ook meer over wie ben jij en waar verlang jij naar, dan over sales. Dus nu begeleid ik o.a. ondernemers op het stuk van transformatie naar de grootste versie van jezelf.

Dat doe ik niet alleen uit ervaring en kennis maar grotendeels als tolk van jou ziel. Ik voel waar jij niet je echte/grotere versie bent. Dus ik begeleid je liefdevol naar wie je echt bent zodat jij gaat stralen en meteen meer licht aan je eigen omgeving meegeeft.

Ik wil jou de vrijheid geven waarvoor je bent gaan ondernemen!

Ik geef jou de juiste skills om te slagen

40% van de startende ondernemers stopt binnen 5 jaar (KVK) en de nummer 1 reden is dat ze geen goed systeem kunnen vinden om elke maand weer genoeg omzet binnen te halen. Oftewel, hun sales/verdienmodel is niet in orde.

Daarom heb ik 1-op-1 coachingstrajecten ontwikkeld, speciaal voor jou als zelfstandig ondernemer, waarin je leert hoe jij jezelf kan zijn zonder een rol te spelen. Sales en marketing vanuit wie jij bent. Ik zet je in je kracht zodat jij van daaruit de juiste richting op groeit die voor jouw voelt als thuiskomen.

We gaan luisteren naar de stemmetjes diep van binnen die schreeuwen om aandacht. De talenten die jij in het donker hebt gezet. Ben jij klaar om je nieuwe zelf geheel te omarmen?

anne-niemeijer-intuitief-salesmentor-ondernemer

Mijn bedrijf in de media

Meer dan mama podcast van Bianca Meijsen

Stelling: “na je Burn-out ga je ondernemen”

Podcast Anne Niemeijer over Intuitief ondernemen

Ondernemen vanuit je intuitie kan. Zelfs op de harde stukken als sales en strategie

anne-niemeijer-uitgelicht-contact

BLOG op Feem online: Wat kun jij leren van je comfortzone?

Over je comfortzone die je klein houdt

Podcast interview met Helen van Dijk

Over Sales voor (hoog)sensitieve vrouwelijke ondernemers.

Anne Niemeijer

Salesvraag op Feem online: Hoe verhoog je je prijzen

Bang dat je bij hogere prijzen klanten verliest?

Anne Niemeijer

Profiel op Feem online

FEEM Magazine is een journalistiek online magazine voor vrouwelijke ondernemers.

Sales en netwerkevent

BLOG op Feem online: Dit is mijn kracht, daarom ben ik ondernemer

Over struggles en leermomenten.

Sales en netwerkevent

BLOG op Feem online: De hellweek from home

Over wat een week en nacht volle focus voor mijn bedrijf deed

Anne Niemeijer

BLOG op Feem online: Faalziekte nummer 1 onder ondernemers

Over groots denken en dromen

Anne weet mij feilloos aan te voelen en wat ik nodig heb om de volgende stap te kunnen zetten. Ook als die stap even niet wil, kijken we samen wat mij ervan weerhoudt om die stap te kunnen zetten
Susanne Groen

Familie
anne-niemeijer-intuitief-salesmentor-ondernemer

Wie ben ik buiten mijn bedrijf?

Ik ben Anne (41 jaar), vrouw van Ralph (43 jaar) en moeder van Olivier (12 jaar) en Feline (10 jaar). Wij wonen sinds mei 2018 in ons nieuwbouw huis in het mooie Nijkerk. Ik ben gek op inrichten en op Pinterest, dus wij hebben ons helemaal uitgeleefd in huis. Het is zo belangrijk om een fijne thuisbasis te hebben! Wij hebben ook twee Britse korthaarkatten: moeder Doortje en zoon Buzz.

Naast ondernemerschap zijn er nog meer dingen waar ik blij van word. Zo ben ik geregeld met een camera in mijn handen te vinden. De natuur en mijn kinderen koester ik het meeste. Wandelen doe ik ook vaak in de natuur want als HSP kan ik dan echt weer tot mijzelf komen. Verder ben ik gek op alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Zo ontvang ik graag healings en acces bars. Doe ik mee aan plant medicijn rituelen, familieopstellingen en leg ik kaartjes. Op mijn 19e haalde ik mijn reiki 1.

Anderen omschrijven mij als: altijd een luisterend oor, leergierig, staat haar mannetje, tikkeltje chaotisch, idealist, behulpzaam, zorgzaam, scherpe blik, doelgericht, eigenzinnig.

Zullen we samen ondernemen weer fun & easy maken?

DE VERANDERING
Losse sessie

"Verandering kan pijnlijk zijn. Maar niets is zo pijnlijk als vastzitten daar waar je niet thuishoort"

Een sessie met mij boek je niet omdat je iets wilt weten. Die boek je als je een JA voelt op verandering.

In de sessie met mij weet je nooit precies wat je krijgt. Ik weet dat ook niet. Ze zijn altijd gericht op de echte grotere versie die jij als ziel bent. Ik voel die versie al. Je potentieel. Ik ben dan als het ware een doorgeefluik voor de boodschappen die jij op dat moment nodig hebt om door te kunnen.

Als vrouwelijke ondernemer schiet je vaak door:

VUURKRACHT
8 maart 2023

Het mini-traject voor jou als intuïtieve vrouw met een flinke dosis lef. Hier ga je je vuur flink opstoken zodat je weer gaat vlammen in je leven.

Op de dag zelf ga je in een groep van maximaal 6 vrouwen ontdekken wat er nu tussen je leven en je vuur instaat. Doormiddel van oefeningen, opdrachten en gesprekken ga je de diepte in bij jezelf.

Ook geschikt voor ondernemers (het is alleen niet business gericht. En dat is de grap. Je bedrijf is zo groot als jij zelf bent op dat moment. Dus werken aan jezelf betekent werken aan je bedrijf)

Verdieping
Speciaal voor HSP ondernemers

Dit traject van 3 maanden zorgt er voor dat jij de transformatie gaat maken die jij nodig hebt op dat moment.

Je kan niet doorgaan op dezelfde manier want dan krijg je wat je altijd al kreeg. Ik help je veranderen. Je verlangen te volgen.

Geheel 1-op-1 zodat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt om deze 3 maanden volledig te benutten om de grootste stappen te zetten richting dat verlangen

Kan ik je helpen?