Hoi! Ik ben Anne

Intuïtief Salestrainer voor (hoog)sensitieve ondernemers die willen groeien, maar Sales een vies woord vinden.

Ik vertaal het spirituele en intuïtieve naar een praktische uitvoering

Ik geloof echt in doorpakken. En vaak laat jij je als ondernemer door vanalles tegenhouden. Dit gebeurt voornamelijk bewust maar ook zeker onbewust. Daarom pakken wij je beide uitstellers aan.

Z

Doelen stellen

Het bewuste stuk pak je aan door serieuzer met je business aan de slag te gaan. Niet meer hopen dat er klanten naar je toe komen. NEE echt plannen wat je gaat doen om daadwerkelijk je gestelde doelen te halen. Ik leer je hoe ons brein werkt en wat je kan doen om jezelf een schop onder je kont te geven en echt actie te ondernemen. Daarnaast leer je alles over hoe sales werkt en hoe je dit voor je kan laten werken.

Mindset en het onbewuste

Waar mijn salestrainingen echt verschillen van de traditionele salestrainigen is dat je bij mij ook gaat werken aan je mindset en je onbewuste blokkades. Ervaringen uit het verleden houden je tegen om te groeien in het nu. Zelf heb ik gemerkt dat zodra ik persoonlijk groei, mijn bedrijf 2x zo hard meegroeit. En dat gun ik jou ook!

Breinkennis

Je leert dus over hoe jij werkt en hoe sales werkt in ons brein, zodat je na een training met mij exact weet hoe je sales het sterkste inzet. Er zijn vele manieren om sales goed te doen en wij samen pakken de variant die het beste past bij jou. Sales vanuit jezelf, zonder een rol te spelen. Uit ruim 20 jaar ervaring en mijn sterke intuïtie weet ik exact welke sales het meest succesvol voor jou werkt.

Ik ben echt gek op Sales en alles wat met communicatie en ons brein te maken heeft

Ik vroeg mij altijd af waarom mensen reageren zoals ze reageren

Op jonge leeftijd was dat een manier om mensen voorspelbaarder te maken. Het ging een beetje met trial and error, zo van: Als ik dit knopje bij diegene indruk, wat gebeurt er dan? En is dat dezelfde reactie bij iemand anders?

HSP (High Sensitive Person)
Pas jaren later (in 2015) ontdekte ik dat ik een HSP ben en dat ik prikkels heel diep verwerk. Vooral op het gebied van mijn interesses: communicatie. Zo zette ik mijn intuïtie in om te voelen hoe de ander zich voelt als ik een bepaald iets zeg.

Door mijn kennis van menselijk gedrag is sales voor mij niet ingewikkeld of vervelend. Ik waardeer juist oprechte, eerlijke communicatie. Geloof mij dat er veel mensen zijn die dubbel communiceren. Oftewel iets heel anders zeggen met taal dan dat hun lichaam aangeeft.

De psychologie achter sales
Door de jaren heen besef ik mij steeds vaker hoe waardevol mijn opgedane kennis is voor andere mensen. En ik ben mij ook steeds meer aan het verdiepen in de wetenschappelijke kant daarvan. Letterlijk door meer te leren over hoe ons brein werkt. O.a. door de NLP Practitioner en andere brain-trainingen en cursussen. 

anne-niemeijer-psychologie-achter-sales
anne-niemeijer-offline-salesevent-aantafel

Speciaal voor startende (hoog)sensitieve ondernemers, die vaak moeite hebben met sales, heb ik een 3 maanden traject ontwikkeld.

anne-niemeijer-sales-presentatie
anne-intuitief-salestrainer

Hoe ik salestrainer ben geworden

Na mijn opleiding HBO mode-management in 2003 ben ik gaan werken bij Bestseller op de afdeling van Vero Moda. Een salesfunctie. Dit is ook het moment dat ik verliefd werd op sales. Heerlijk elke dag mijn klanten verder helpen en zorgen dat alles in orde was. Ook al was het vallen en opstaan… 1 van mijn grootste fuck-ups staat in mijn highlights van Instagram.

Burn-out
Na diverse functies en 2 kinderen was de koek even op. Ik leefde niet naar mijn eigen waarde en had alles en iedereen op 1 gezet en mijzelf op 2. Dus in 2015 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Compleet geen idee wat mij overkwam maar volledig gefocust op herstel, besefte ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. En echt iets te gaan doen waar je blij van wordt. o.a. deze kennis van mijn reis neem ik ook mee in mijn coaching.

Het begin van mijn eigen bedrijf

Sinds 2018 sta ik zelf weer op nummer 1 en heb ik wat zaken en mensen uit mijn leven geknikkert. En toen begon het te kriebelen. Begin 2019 volgde ik eerst een opleiding om goed online te kunnen werken. Ik zag in ene zoveel mogelijkheden. Sinds maart 2019 sta ik ingeschreven bij de KVK en sindsdien combineer ik mijn liefde voor sales met het helpen van andere ondernemers.

Ik wil jou de vrijheid geven waarvoor je bent gaan ondernemen!

Ik geef jou de juiste skills om te slagen

40% van de startende ondernemers stopt binnen 5 jaar (KVK) en de nummer 1 reden is dat ze geen goed systeem kunnen vinden om elke maand weer genoeg omzet binnen te halen. Oftewel, hun sales/verdienmodel is niet in orde.

Daarom heb ik 1-op-1 coachingstrajecten ontwikkeld, speciaal voor jou als zelfstandig ondernemer, waarin je leert hoe je sales toepast vanuit jezelf zonder de rol te spelen van gladde verkoper. In beide trajecten werk je aan een sterke mindset en goede sales-skills om te zorgen dat jij als ondernemer een succesvolle toekomst tegemoet gaat met genoeg omzet. En ik maak sales easy en fun zodat je het niet meer ziet als iets vervelends!

anne-niemeijer-vliegende-start-ondernemers

Mijn bedrijf in de media

Podcast interview met Helen van Dijk

Over Sales voor (hoog)sensitieve vrouwelijke ondernemers.

Podcast met Yvonne van Balkom

Over bang zijn om verkoperig over te komen. En hoe dit anders kan!

Anne Niemeijer

Profiel op Feem online

FEEM Magazine is een journalistiek online magazine voor vrouwelijke ondernemers.

Sales en netwerkevent

BLOG op Feem online: Dit is mijn kracht, daarom ben ik ondernemer

Over struggles en leermomenten.

30 dagen sales challenge

BLOG op Feem online: De hellweek from home

Over wat een week en nacht volle focus voor mijn bedrijf deed

Anne Niemeijer

BLOG op Feem online: Faalziekte nummer 1 onder ondernemers

Over groots denken en dromen

“Anne heeft me laten inzien dat sales ook mogelijk is op een manier die mij past en waar ik me goed bij voel.”
Regina Pas

Familie
anne-niemeijer-fun-in-sales

Wie ben ik buiten mijn bedrijf?

Ik ben Anne (40 jaar), vrouw van Ralph (42 jaar) en moeder van Olivier (11 jaar) en Feline (9 jaar). Wij wonen sinds mei 2018 in ons nieuwbouw huis in het mooie Nijkerk. Ik ben gek op inrichten en op Pinterest, dus wij hebben ons helemaal uitgeleefd in huis. Het is zo belangrijk om een fijne thuisbasis te hebben! Wij hebben ook twee Britse korthaarkatten: moeder Doortje en zoon Buzz.

Naast sales zijn er nog meer dingen waar ik blij van word. Zo ben ik geregeld met een camera in mijn handen te vinden. De natuur en mijn kinderen koester ik het meeste. Wandelen doe ik ook vaak in de natuur want als HSP kan ik dan echt weer tot mijzelf komen. Verder ben ik een tikkeltje schoenenverslaafd. Vooral vrolijke sneakers kan ik niet goed weerstaan. En nee, ik ga niet vertellen hoeveel paar schoenen ik heb, haha!

Anderen omschrijven mij als: altijd een luisterend oor, leergierig, staat haar mannetje, tikkeltje chaotisch, idealist, behulpzaam, zorgzaam, scherpe blik, doelgericht.

Zullen we samen jouw sales fun & easy maken?

Sales & Netwerk
Events
ONLINE én OFFLINE

Je gaat netwerken op een dieper niveau. Leren over sales en elkaar inspireren. Met elke maand online een nieuwe sales thema. Twee keer per jaar kan jij je mede ondernemers ook offline gaan ontmoeten! Ben jij er klaar voor om samen te groeien met je eigen bedrijf?

Vliegende
Start
1-op-1 COACHING

Dit 1-op-1 traject van 3 maanden zorgt er voor dat de fundering van jouw bedrijf als een huis staat.

Je kan niet bouwen, oftewel aan sales gaan doen, als je basis niet klopt. Samen zorgen we dat jij je doelgroep en aanbod glashelder hebt, zodat je je boodschap scherp naar buiten kan brengen. Op een manier die jouw ideale klanten als een magneet aantrekt.

Toekomst
Versneller
1-op-1 COACHING

Voor jou als fulltime ondernemer met een flinke dosis lef en grootse dromen. Durf jij het avontuur aan?

Ondernemen kan je al, je basis staat en nu is het tijd voor die grootsheid. Je wil sneller naar die dromen en jij weet: ik moet shit achter mij laten om flink vooruit te gaan. 

In deze 6 maanden ga je flink groeien. Echt werken aan jezelf en jouw bedrijf. Durf jij het aan?

Chat openen
Kan ik je helpen?