Leuk als je iets van je laat horen!

Kies de mogelijkheid die het beste bij jou past

anne@anneniemeijer.nl

Vragen of opmerkingen? Ik hoor het graag!

Social Media

Ik ben bereikbaar via diverse kanalen!

06 – 53 84 73 95

Neem ik niet op? Stuur dan een WhatsApp-bericht.

Wat kan ik voor je doen?

Alle ondernemers waarmee ik werk, hebben op een bepaald vlak moeite met verkopen. Sommige weten al heel veel en anderen starten pas net met sales. Wat ze verder allemaal gemeen hebben is dat ze willen groeien! Meer impact willen maken! Omdat ze weten hoe goed ze andere mensen kunnen helpen. Maar hoe maak jij je klanten duidelijk dat je er bent voor ze? Weten ze wel dat je bestaat?

Je doet iedere dag aan sales. Of dat nou als ondernemer is of thuis als je onder het koken uit wil komen. Je gebruikt sales veel vaker dan je denkt. Dan kan je er maar beter voor zorgen dat je weet wat je doet zodat je de omzet genereert waar jij zo naar verlangt!

En waar ik echt in geloof is dat jij ook sales kan leren. Sterker nog! Jij kan sales ook ROCKEN! Want als je dicht bij jezelf blijft, ontdek je dat ook jij een TOP verkoper in je hebt. Als je in jezelf gelooft dan kan je alles! En exact daar ga ik je mee helpen. Zo pakken we je mindset over sales , je bedrijf, je aanbod en jezelf aan. Durf jij je inner salestijger al los te laten?

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-training
Kan ik je helpen?