boekentips-anne-uitgelicht

Dromen durven doen – Ben Tiggelaar

16 februari 2022

Dromen durven doen

Waar gaat het over:

Het boek Dromen durven doen gaat over het managen van de lastigste persoon op aarde: Jezelf. Het boek laat op een praktische manier zien hoe je gedrag van jezelf kan veranderen. Zonder het mooier te maken dan het is.

In het boek wordt ook achtergrond informatie gegeven over hoe ons gedrag werkt zodat je begrijpt waarom veranderen zo moeilijk is en het tijd kost.

Aan de hand van voorbeelden zie je meteen wat er bedoeld wordt. Het boek laat je ook anders kijken naar het gedrag van de mensen om je heen en hoe jij hier ook beter mee om kan gaan. Of het gaat om afvallen, je gedrag beteren of meer de juiste dingen gaan doen die je verder helpen. De basis ligt bij jezelf.

 

Wat voor mij de belangrijkste les was

95% van ons gedrag is automatisch en draait op ervaringen van vroeger. Mindblowing. En belonen werkt beter dan straffen.

Mening over het boek:

Fantastisch boek dat makkelijk wegleest. Het geeft een in kijkje in hoe je werkt als mens en wat daar soms zo lastig aan is. Heerlijke tips om ook echt aan de slag te gaan.

Dit zou een verplicht vak op de middelbare school moeten zijn want hoe beter jij jezelf begrijpt hoe beter je jezelf kan sturen naar de richting die jij echt wilt gaan. Doe jij al wat je echt wilt of stuurt je automatische gedrag je de verkeerde kant op?

Soort gelijke boeken

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-salestraining

Anne Niemeijer

Intuïtief Sales mentor voor (hoog)sensitieve ondernemers die willen groeien, maar Sales een vies woord vinden.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kan ik je helpen?