boekentips-anne-uitgelicht

Ongetemd leven – Glennon Doyle

31 januari 2022

Ongetemd leven

Waar gaat het over:

Wouw! Ongetemd leven zou iedereen (zeker vrouwen) moeten lezen. Zet het op de middelbare school boekenlijst. Want dit gaat om de basis van geluk. Om waar het meestal fout gaat.

Kort gezegd gaat het boek over dat wij van jongs af aan getemd worden met verwachtingen en regels. Maar ergens diep in je zitten nog steeds die wilde, rauwe verlangens die schreeuwen om gehoord te worden.

Glennon illustreert alles met dagelijkse voorbeelden uit haar eigen leven zodat het begrijpen van dit boek voor iedereen makkelijk is. Het opent een weg naar jezelf. De rauwe versie van hoe jij hier op aarde bent gekomen. Niet de versie van hoe andere mensen jou graag zien.

 

Wat voor mij de belangrijkste les was

We denken dat we onszelf zijn maar we worden continue beinvloed door meningen van anderen en grote machts instanties. Echt luisteren naar wat er binnen in ons gebeurt is lastig.

Mening over het boek:

Heerlijk boek, leest fijn en makkelijk weg. Het kan wel je hele wereld (waarheid) op zijn kop zetten. Ben je al een tijdje met zelfontwikkeling bezig dan is dit voornamaleijk een bevestiging van je nieuwe werkelijkheid. Dat we hard moeten werken om ongetemd te leven! De beloning is fantastisch: De versie van jezelf die waarachtig groots is.

Soort gelijke boeken

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-salestraining

Anne Niemeijer

Intuïtief Sales mentor voor (hoog)sensitieve ondernemers die willen groeien, maar Sales een vies woord vinden.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kan ik je helpen?