Anne Niemeijer en WHOLE

Welkom bij Anne Niemeijer en WHOLE

Waar jij en jouw groei centraal staan. Hét platform waar jij ontdekt wat de oorzaak is van je onrust, twijfel of rondjes draaien. Leer je energie kennen en stroom mee.

Verandering kan pijnlijk zijn. Maar niets is zo pijnlijk als vastzitten daar waar je niet thuishoort

Mandy Hale

De wereld overprikkelt je niet. Dat doe je zelf.

Nogal een statement om te maken. Want het is veel makkelijker om de wereld en de mensen om je heen de schuld te kunnen geven van hoe jij je voelt.

Daar weet ik zelf alles van! Toen ik 10 jaar geleden in Burn-out zat en het label HSP kreeg, dacht ik: Ik ben te gevoelig voor deze wereld. Hoe ga ik dit overleven. Ik dacht dat de wereld of mijn omgeving moest veranderen. Nu 10 jaar later ben ik nog gevoeliger en ik ben sterker dan ooit. En weet ik wel beter. Ik had mezelf te veranderen. Ik zet nu mijn heldervoelendheid in om andere mensen te helpen hun energie te begrijpen en ontdekken wat ze zelf doen waardoor hun energie lekt.

Hoe ik dat doe? Vooral vanuit de WHOLE Community. Want er is geen quick fix. Het is een proces van ontdekken, opmerken, opnieuw een keuze maken. Steeds weer een laag dieper. En daar begeleiden wij bij.

anne-niemeijer-intuitief-salesmentor-ondernemer

Energie die onbewust anders stroomt dan jij wilt

Dat is waar het vaak misgaat. Dus ben jij je al bewust dat alles energie is en dat iedereen, dus ook jij, hiermee werkt.

Je begrijpt waarschijnlijk wel dat als je hier niet bewust van bent, je energie alle kanten op gaat. Vind je het dan gek dat je moe bent? En werken mét in plaats van tegen je eigen energie is de sleutel.

In oktober geef ik hier een masterclass over, waarin ik je meeneem in:

  • De 7 stappen, wat de échte oorzaak van je onrust, twijfel en/of overprikkeling is.
  • 3 dingen die jij kan doen om de switch te maken naar rust en vertrouwen
  • Uitleg welke keus jij nu te maken hebt

 

De agenda van WHOLE voor kwartaal 1

Agenda-WHOLE-Community

Anne haar missie met WHOLE

Met WHOLE wil ik jou begeleiden op het pad naar de nieuwe wereld. Eén voor één zijn we aan het wakker worden met een verhoogd bewustzijn. En dat kan overweldigend zijn. Eenmaal wakker kan je ook niet meer terug. En dikke kans dat jouw omgeving er nog niet mee bezig is.

WHOLE biedt dan een veilige plek waar jij dit pad van jezelf mag ontdekken. Want wakker zijn betekend ook dat je te veranderen hebt. Een andere baan of richting, andere manier van omgaan met mensen. Andere manier van doen wat je eerder deed.

Omdat iedereen hier andere behoeftes in heeft, bieden we bij WHOLE verschillende manieren om met jouw eigen pad aan de slag te gaan:

Community | Online cursussen | 1-op-1 mentoring

Voel wat voor jou de eerste kloppende stap is en klik dan verder

Anne-Niemeijer-intuitief-mentor-spiritualiteit

Wil je uitvinden of we een match zijn?

Dan kan je WHOLE of Anne leren kennen via Instagram of LinkedIn. Daar delen we regelmatig wat ons bezig houdt.

Kan ik je helpen?