De Verdieping

3 maanden 1-op-1 werken aan jouw bedrijf als (hoog) sensitieve ondernemer.
Je voelt dat jij jezelf klein houdt. Het is tijd om de grotere versie van jezelf te bevrijden zodat jij echt gaat staan voor wie jij bent

Je voelt dat er iets schuurt. Iets houdt je tegen. Maar wat?

De Verdieping laat je zien wat jou nu nog tegen houdt. Jij bent zelf je ergste vijand. Dus hoe beter jij jezelf begrijpt (o.a. door Human design) hoe beter jij kan bepalen hoe jij je leven en bedrijf wilt gaan leiden.

We hebben allemaal onze blinde vlekken waardoor we blijven doen wat we altijd al deden, ook als het niet werkt. Bij de verdieping instappen betekent dat je je oogkleppen afzet en ziet hoe ‘het spel’ werkt. Je wordt ‘AAN’ gezet! Zodat je de juiste dingen gaat doen die wel voor jou werken. 

GEEN REEKS TRUCJES OF STANDAARD FORMAT! maar echt bij jezelf naar binnen gaan wat jou nu nog tegen houdt om te gaan staan voor waar jij in gelooft. Overtuigingen loslaten en het donker omarmen. Jezelf opnieuw programmeren.

Zodat jij echt doet waar je blij van wordt: anderen helpen transformeren.

 

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-training

Anne weet mij feilloos aan te voelen en wat ik nodig heb om de volgende stap te kunnen zetten. Ook als die stap even niet wil, kijken we samen wat mij ervan weerhoudt om die stap te kunnen zetten

Suzanne (webdesigner)

Resultaten van de verdieping:

👉   Weten wat je wilt en hoe je daar moet komen op je eigen manier. Niet een standaart format volgen maar alles doen op een manier die echt bij jou past (o.a. op basis van Human design). Juist als HSP ondernemer. Een manier die ook echt omzet oplevert.

👉  Je zelfverzekerd voelen als ondernemer. En keuzes maken als een baas omdat je weet wat je te doen hebt om je doelen te bereiken.

👉   Een ijzersterke basis van je bedrijf waarmee je klanten gaat aantrekken als een magneet. Geen geduw en getrek meer.

👉   Verkopen op een prettige en heel effectieve manier. Zonder trucjes en met het helpen van je klant als uitgangspunt.

👉   Je bent jezelf. Niet een versie van wat de mensen om jou heen van jou verwachten. Je durft eindelijk fulltime te gaan voor jouw dromen. En daarbij hoort ook de omzet die je verdient.

👉 Echt geholpen worden met jouw belemmeringen en uitdagingen. Iedereen is tenslotte uniek

anne-niemeijer-psychologie-achter-sales

Je bent hier niet voor niks. Aan alles voel je dat je moet veranderen. Maar hoe?

Door de grootste versie van JEZELF te zijn! Alle antwoorden zitten al in je! Deze gaan we eruit halen en structureren zodat je deze kan delen met de wereld! Je gaat jezelf helemaal leren kennen o.a. door Human design

Dus geef die grootse dromen de ruimte want jij bent het ook waard!!! Het is ook voor jouw weggelegd. Dus stap in bij jouw Verdieping!

Of je nou met vaste klanten werkt of steeds opnieuw start met nieuwe klanten. Ondernemen is niet lastig, je moet even weten hoe het werkt. En helaas krijgen we dit niet op school aangeleerd.

Daarom ben ik dit verdiepingstraject gestart zodat jij als HSP, intuitieve ondernemer op een veilige begeleide manier jezelf als ondernemer kan ontdekken. Ik begeleid vooral de intuitieve ondernemers  op o.a. creatief en spiritueel vlak zoals bijvoorbeeld fotografen, webdesigners, lifecoaches of Acces bars behandelaars. En ook voor andere HSP dienstverlenende ondernemers zoals coaches/trainers/VA’s  is dit een heerlijke Verdieping in wie jij nu echt bent als ondernemer en wie ben je als jij jezelf niet meer klein houdt.

Wat je kan verwachten van de Verdieping

START NU er is op dit moment plek

👉   Je gaat samen met mij ontdekken wat jou nu nog tegen houdt. En dat lossen we op. Zo heb je elke maand een call (90 min) met Anne 1-op-1 (online of live) waarin je persoonlijk wordt uitgedaagt (4 calls standaard). Op elk gebied waar dat nodig is om te ondernemen vanuit jezelf. Tussen de sessies krijg je huiswerk mee.

👉 BONUS: een Human Design boek die beschrijft wie jij bent. Hoe jij werkt. Daarop stemmen we ook de manier waarop jij sales doet af. Dus niet doen wat je denkt dat hoort maar echt zien wat het beste werkt voor jou!

👉 Door een healing van Nicole laat je sneller en op een dieper niveau oude overtuigingen los. Je hoeft hier zelf niks voor te doen. Alleen heling ontvangen zodat jij daarna makkelijker stappen kan zetten richting de grootste versie van jezelf.

👉   We gaan aan je mindset werken. De manier waarop jij denkt is vaak veel te moeilijk. Ik laat je zien dat het veel makkelijker en fijner kan.

👉   Tussen de afspraken door krijg je huiswerk en begeleiding als je vast loopt.

Het traject is 3 maanden en start vanaf het moment dat jij JA zegt. De investering van dit traject is €1.497,- excl BTW.  Je kan het traject ook in 4 termijnen van €375,- ex btw voldoen (neem hiervoor contact op).

Heb je nog vragen? En wil je meteen weten hoe jij meer jezelf kan zijn in jouw bedrijf? KLIK DAN HIER

3 maanden 1-op-1 begeleiding van Anne 4 vaste calls van 90 min.

Tussen de sessies door huiswerk, feedback en hulp als je vast loopt

1 persoonlijke healing van Nicole

BONUS: Een op jouw afgestemd Human design boek om te ontdekken wat het beste werkt voor jou

De begeleiding van Anne in mijn proces is heel waardevol geweest. Tijdens onze sessies voelde ze precies aan wat ik op dat moment nodig had om de volgende stappen te kunnen zetten. Ze heeft me vaak tot nieuwe inzichten gebracht, waardoor ik mezelf helemaal heb terug gevonden in mijn bedrijf”

Marjolein Zichtbaarheid en content coach

anne-niemeijer-intuitief-salestrainer

Ik ben Anne Niemeijer

En door middel van mijn intuitieve gave en 21 jaar saleservaring zorg ik ervoor dat jij helemaal vanuit hoe jij bent je bedrijf (opnieuw) opbouwt. Ik leer je hoe jij echt jezelf kan blijven of worden in jouw bedrijf zodat jijzelf en je bedrijf flink groeien.

Je pakt bij mij je mindset over jezelf en sales aan En dat doen we niet in een standaart format. Ja je werkt bij mij gedeeltelijk in een online leeromgeving. Daarin staan de algemene zaken die je als ondernemer nodig hebt. Daarnaast werk ik altijd 1-op-1 met je.

Ik verbind het spirituele en intuitieve met het aardse en de juiste strategie. Zo krijg je praktische tips en doelgerichte opdrachten zodat jij zelf het juiste pad gaat voelen.

Zij sloegen hun vleugels al uit

De nummer 1 reden dat jij nu nog niet de vrijheid voelt waarvoor je ondernemer bent geworden is: Je houdt jezelf nog gevangen. Durf je het aan met mij om jezelf te bevrijden?

r
LET OP: Dit traject is niet voor jou als je wilt leren:

👉   Hoe je je boekhouding moet doen
👉   Wat er komt kijken bij het maken van je website (technisch). wel op tekst
👉   Waar je op moet letten met AVG en andere juridische zaken
👉   Welke regelingen er allemaal zijn voor ondernemers
👉   Wat je moet doen met de belastingdienst als je meer gaat verdienen….

Dit traject is WEL bedoeld om jou de juiste basis en mindset als een echte ondernemer te geven en om jou te leren over hoe jij jezelf kan zijn in je bedrijf zodat jij flink gaat groeien.

Het maakt niet uit hoe lang je al ondernemer bent

anne-niemeijer-vliegende-start-ondernemers
Kan ik je helpen?