fbpx
06 - 53 84 73 95 anne@anneniemeijer.nl

De Vliegende Start

Voor jou als (hoog) sensitieve ondernemer.

Je kan nog niet leven van de inkomsten uit je eigen bedrijf maar dit wil jij wel enorm graag!

De nummer 1 reden dat jij nu nog niet genoeg klanten aantrekt is … omdat je (sales) basis nog niet goed staat. Zonder goede fundering kan je niet bouwen!

Sales en netwerkevent

 

Ik ben ook een startende ondernemer geweest

En juist op het begin is het fijn om te leren van iemand die ook op het punt heeft gestaan waar jij nu staat. Met 1 groot verschil: ik heb inmiddels 20 jaar saleservaring en weet exact hoe je aan klanten komt. Zo geef ik jou een vliegende start met klanten.

Iedereen kan sales leren

En dat leer je niet door een reeks trucjes uit te voeren maar door echt bij jezelf naar binnen te gaan wat jou nog tegen houdt om echt te gaan staan waar jij in gelooft. Om daadwerkelijk van de daken te schreeuwen hoe jij andere kan helpen met jou kennis! 

 

 

 

Dus voelt het ondernemen nu zo voor je:

♥ Je hebt geen controle. Je hoopt bij elk contact op een nieuwe klant maar vaak blijft het bij hopen. Een strategie is ook ver te zoeken. Je bent gestart om mensen te helpen niet om druk te zijn met alle randzaken.

♥ Sales is een vies woord en je wil vooral niet vervelend en pusherig gevonden worden dus vaak doe je je aanbod niet eens. In plaats daarvan heb je gesprekken die gezellig zijn maar hoe en wanneer begin je over je aanbod?

♥ Je bent ondernemer geworden om meer vrijheid te voelen maar ondertussen groeit alleen je TO DO lijst maar klanten ho maar…. waar vind ik mijn klanten eigenlijk?

♥ Je hebt grootse dromen met je bedrijf maar er komt niks uit je handen. Want waar moet je starten? Ondertussen vertel je jezelf dat social media je klanten op gaat leveren en ben je daar de helft van de dag mee bezig.

♥ Je bent al een tijdje aan het aanrommelen als ondernemer maar nu is het echt tijd om die (partime loondienst) baan op te zeggen en groots te gaan voor je droom van een eigen bedrijf waar je ook van kan leven. Heerlijk financieel vrij zijn.

 

 

 

Pak dan nu de controle en ga van partime ondernemer naar een fulltime eigenaar met een consitente stroom aan omzet. Een echte vliegende start!

Werk niet harder maar slimmer zodat je de juiste dingen gaat doen en niet meer verzand in uren scrollen op social media.

Of je nou met vaste klanten werkt of steeds opnieuw start met nieuwe klanten. Sales is niet lastig je moet alleen even weten hoe het werkt. En helaas krijgen we salesvaardigheden niet op school aangeleerd.

Daarom ben ik dit salestraject: “De Vliegde Start” begonnen om sensitieve ondernemers op creatief en spiritueel vlak zoals bijvoorbeeld fotograven, webdesigners, Reiki masters of Acces bars behandelaars te helpen aan een goede start door de fundering van je bedrijf ijzersterk neer te zetten. En ook voor coaches/trainers/VA’s en andere dienst verlenende ondernemers is dit een heerlijke vliegende start.

Dus geef die grootse dromen de ruimte en zorg voor een mega stevig basis zodat jij kan gaan vliegen met jouw bedrijf.

“Een vliegende start doet mij denken aan een zo’n ouderwets vliegtuigje. Je weet wel, zo eentje waarvan je het vliegwiel letterlijk aan moet zwengelen. In het begin pruttelt ie een beetje en dan gaat het ding rijden. En uiteindelijk, stijgt hij op. Daar ga je dan en the sky is the limit.

Ik was net gestart met vliegen. Zelf had ik het vliegwiel aangezwengeld en hing nét boven de grond. Even zoekende welke richting ik op zou gaan. En hoelang mijn reis zou worden. Onderweg kwam ik het traject van Anne tegen en dat klonk als muziek in mijn oren. Ik besloot het avontuur aan te gaan. Op dat moment begon mijn reis pas écht. De motor ging harder draaien en steeds ging ik hoger vliegen. Ik durfde boven het maaiveld uit te komen. En achter mijn vliegtuig hangt mijn reclamebord, zodat iedereen weet waarvoor ze bij mij terecht kunnen. Tijdens mijn reis leer ik ontzettend veel nieuwe mensen kennen. Bovenal veel positieve en vrolijke mensen. Steeds vaker pik ik iemand op, die met mij mee komt vliegen. En straks ook mee de lucht in gaat, met een eigen vliegtuig. Ik vlieg voorop, met een grote glimlach en achter mij aan straks steeds meer vliegtuigjes. Ja, ik denk dat dit een perfect metafoor is voor een vliegende start. En die vliegende start had ik nooit gehad zonder iemand die écht weet wat je nodig hebt. En dat is Anne Niemeijer.

Anne weet waar je als startend ondernemer behoefte aan hebt. Ze tackelt alle struggles maar laat ze je zelf oplossen. Door steeds kleine stapjes te zetten, lijken hobbels die voorheen heel groot waren, lager dan je dacht. Het heeft mij zelfvertrouwen gebracht, duidelijkheid en een goede basis. Maar ik ben er nog niet. En ik denk ook niet dat je er ooit bent als zelfstandig ondernemer. Altijd is er ruimte voor ontwikkeling en groei. Maar met Anne heb ik in ieder geval een hele fijne basis neergezet.

Nog in een notendop wat het mij bracht:

 • Geloven in jezelf, luister niet naar die stemmetjes in je hoofd
 • Dicht bij jezelf blijven, waar ligt je talent
 • Helderheid in mijn aanbod en richting”
Malou

Eigenaresse, LOUC

Anne Niemeijer

Geen gewone salestrainer

Ik ben Anne en ik ben geen gewone salestrainer… Ja dat klinkt gek! Geloof mij, dat is het niet.

Waar de meeste salestrainingen alleen werken op de trucjes en welke afkortingen en methodes je het beste kan gebruiken in sales. Werk ik zelf met jouw mindset. Je pakt bij mij  je mindset over sales aan en ook je mindset over jezelf, je aanbod en je bedrijf. En dat werkt voor iedereen anders. En dat is exact de reden dat ik het liefst 1-op-1 werk. Zodat jij gaat ontdekken samen met mijn intuitie wat jij te doen hebt en hoe jij dat het liefste neerzet.

Door mijn jarenlange ervaring in de sales en mijn hooggevoeligheid waardoor ik mensen snel aanvoel. Weet ik precies wat jij nodig hebt om te verkopen vanuit jezelf. Verkopen vanuit je eigen gevoel zonder te pushen of de rol van gladde verkoper te spelen. Puur vanuit verbinding.

Sales en netwerkevent

 

Wat jij kan verwachten van de vliegende start:

– Je gaat de basis van je bedrijf ijzersterk neerzetten met hulp van mij. Dit doen we door elke 2 weken een call te plannen waarin we je voortgang bespreken en de persoonlijke worstelingen aanpakken. Tussen de sessies krijg je huiswerk mee om door te pakken en stiekem je comfortzone op te rekken.

– Je gaat leren hoe je sales doet op een prettige en heel effectieve manier. Dus hoe presenteer jij jezelf het beste zodat jij klanten aan gaat trekken als een magneet. Daarbij krijg je een flinke portie zelfontwikkeling mee. Ik ga je namelijk spiegelen op je eigen communicatie. Ik weet hoe het brein werkt en  zie wanneer jij iets zegt wat niet klopt met wat je voelt. Deze inzichten heb je nodig om verder te komen dan waar je nu staat. Ik maak het onbewuste weer bewust.

– Ondernemen is een echte mindfuck. Je mindset kan je maken of breken. Dus juist aan je mindset gaat er veel gewerkt worden in deze 3 maanden. Dit doe je door de oefeningen uit de modules, door de begeleiding van Anne en haar team en door de omgang met de andere deelnemers in de groep. Ook de masterclasses zullen elke keer weer een stuk mindset meepakken.

– Je krijgt toegang tot 9 modules die je vanuit je eigen huis op je eigen tempo kan volgen. Ook na deze 3 maanden heb je hier nog toegang tot. Je krijgt ook aan het begin te horen wat de planning is van de 3 maanden zodat je precies weet wanneer alle meetings zijn en wanneer je je 1 -op-1 coaching hebt. En welke module je voor een bepaalde tijd wel gedaan moet hebben zodat we flinke stappen kunnen maken zonder alle stof te herhalen. Lekker efficient.

– Om goed overzicht te houden krijg je een Trello bord om alles in bij te houden. Zo is het niet nodig alles aan de telefoon te vertellen maar zie ik meteen waar je bent en hoe het gaat nog voordat de coaching begint. Want we kunnen beide in dit bord. Na afloop ga ik uit het bord en is dit je plan voor de aankomende tijd zodat je door kan gaan met je groei ook na deze 3 maanden.

– Omdat ik weet hoe belangrijk persoonlijke groei is voor een ondernemer heb ik ook een groepshealing opgenomen in dit traject zodat je niet alleen met je hoofd bezig bent maar meer vanuit je hart gaat leven. En op een dieper laag de verandering in werking zet.

Het traject is 3 maanden en start met jouw 1-op-1 Kick-off. De investering van dit traject is €1.497,- excl BTW. (bedrag incl. btw: €1.811,37) De btw kan je als ondernemer weer verrekenen in je boekhouding. Je kan het ook in 3 termijnen van € 550,- excl BTW voldoen. (neem hiervoor contact op)

Op dit moment zijn er 2 plekken beschikbaar. Dit zijn ook de laatste die starten voor de zomer.Verzeker jezelf dat je erbij bent en plan dat gesprek met mij via de knop hiernaast.

 

LET OP, dit traject is niet voor jou als je wil leren:

 • Hoe je je boekhouding moet doen
 • Hoe je je website moet maken
 • Hoe het zit met AVG en andere juridische zaken
 • Welke regelingen er allemaal zijn voor ondernemers
 • Wat je moet doen met de belastingdienst als je meer gaat verdienen….

Dit traject is WEL bedoeld om jou de juiste basis en mindset als een echte ondernemer te geven en om jou te leren over de belangrijkste vaardigheid van een ondernemer namelijk hoe je klanten krijgt: SALES!

 

Wat zit er allemaal in de Vliegende Start:

 • 3 maanden krijg je volledige begeleiding van Anne.
 • Elke 2 weken een 1-op-1 zoomcall met Anne
 • 1 online prive Kickstart
 • elke maand een nieuwe masterclass + opname
 • Trello bord om je planning en organisatie in te doen
 • 1 groeps healing van Nicole (zie hieronder het team)
 • 9 online modules (zie hieronder)
 • BONUS: 3x gratis meedoen met het Sales en netwerkevent
Sales en netwerkevent

Module 1: Het vieze woord sales

In deze module gaan we eerst kijken welke overtuigingen je allemaal hebt over sales.

Hoe beter je weet waarmee je worstelt hoe beter we het kunnen aanpakken. Waarom vinden we sales eigenlijk vies?

Module 2: Doelgroep bepalen

Ja! waarschijnlijk heb je dit al vaak gehoord. En hierbij gaat het echt om keuzes maken.

Als je dit niet goed hebt staan spreek je niemand aan en is er weing sales te doen.

Module 3: Aanbod scherp stellen

Hier ga je je aanbod duidelijk maken. Onderanderen de opbouw van je aanbod in prijs.

Vaak stellen we de prijs bepalen lekker uit maar deze is vanaf het begin nu al helder.

Module 4: Sales Mindset

Je basis staat nu en nu moet je gaan kijken waar je naartoe wil gaan. Welke reis wil je gaan maken.

Deze module zorgt dat je je mindset over je bedrijf, je aanbod en over sales aan gaat pakken.

Module 5: Communicatie

Sales is communicatie. Dus hoe meer je weet over communicatie des te beter ga je sales begrijpen.

Ik neem je mee aan de hand van NLP en Brain based beinvloeden hoe dit werkt in onze hersenen. 

Module 6: Je boodschap naar buiten brengen

Hoe breng jij je boodschap helder naar buiten en hoe zorg je ervoor dat deze boodschap optimaal is om je aanbod te presenteren. Ik leer je de psychologie achter de tekst. Zodat klanten zichzelf presenteren.

Module 7: De klantreis

Je klant maakt een reis en komt steeds dichter bij je. Je leert waar je invloed hebt om de klantreis steeds beter te maken.

Zo begeleid je je klanten tot het eind om te zorgen dat zij FAN van je worden.

 

Module 8: De LOVE methode

De LOVE methode is door Anne ontwikkeld en omvat alle kennis van 20 jaar sales.

Deze module geeft je de basis van een goed verkoopgesprek en waar sales allemaal om draait. Meerdere lessen die je inzicht geven in hoe ons brein werkt.

BONUS: selfcare

Waar je eerst een werkgever of collegas had die een oogje in het zeil kon houden hoe het met je gaat… moet je dat nu echt zelf gaan doen.

Hier leer je over de meest voorkomende valkuilen van (startende) ondernemers en hoe je deze nu al kan tackelen.

Sales hoeft niet vervelend te zijn, zolang je maar vanuit je gevoel handelt. Dat weet Anne perfect over te brengen.

Ze is een ervaringsdeskundige die ook nog eens beschikt over een mooie persoonlijkheid met de juiste positieve vibe.

Met veel plezier heb ik onlangs een training bij Anne gevolgd. En yes! Het geleerde kan ik niet alleen goed toepassen in mijn werk, het heeft ook nog het gewenste resultaat!

Eveline van Vliet

Eigenaresse, Buro Eef

Ik heb Anne leren kennen als een zorgzame moeder met een hart van goud en een vrouw die goed haar mannetje kan staan.

Voorheen gaf het woord sales mij altijd de kriebels, vooral als ik er zelf iets mee moest, maar als startende ondernemer hoort het er wel bij.

Anne heeft me anders leren kijk naar sales en me laten inzien dat het ook mogelijk is op een manier die mij past en waar ik me goed bij voel. Ze is een coach met verstand van zaken, duidelijk in haar communicatie.

Echt iemand waar je op kunt bouwen.

Regina Pas

Eigenaresse, Giens support

Ik heb de training ‘Starten met sales vanuit je gevoel’ bij Anne gevolgd en naast het feit dat het een gezellige dag was, heb ik veel geleerd. Anne vertelt op een enthousiaste manier haar verhaal en laat je tussendoor ook opdrachten doen, zodat het geen theoretisch verhaal wordt.

Je merkt dat Anne lang in het salesvak werkt, want ze geeft goede tips hoe je kunt verkopen op jouw eigen manier, zodat het goed aanvoelt en niet als ‘pusherig’. Dank je wel voor de leuke en leerzame dag!

Elvira van Gastele

Eigenaresse, Elvira Virtual Sidekick

De sales training van Anne heb ik als zeer waardevol ervaren. Als ik aan sales dacht, dacht ik aan gladde praatjes. Anne laat zien dat het daar niks mee te maken heeft en dat je het zo dicht mogelijk bij jezelf moet houden. En dat is een verademing!

Anne is to the point, voelt goed aan wat jij als ondernemer nodig hebt en weet heel goed de balans tussen ontspanning en inspanning te behouden. Een echte aanrader voor ondernemers die een allergie tegen sales hebben!

Miranda Beuk

Eigenaresse, BRAVE

“De salestraining van Anne volgde ik toen ik net gestart was als zelfstandig tekstschrijver. Ik zocht een kickstart om de spannende kant van een eigen bedrijf beginnen ook op te zoeken: klanten vinden! Gelukkig is de aanpak van Anne eentje die bij me past: sales vanuit je gevoel en in contact met je klant.

Anne is professioneel, ervaren en deskundig en ze weet een goede sfeer te scheppen in de groep deelnemers. De voorbereiding en de dag zelf waren uitstekend verzorgd.”

Carla Jacobs

Eigenaresse, Tekst & Communicatie