De Vliegende Start

Voor jou als (hoog) sensitieve ondernemer in de eerste 3 jaar van je bedrijf. Je kan nog niet lekker leven van je omzet. Dat wil je NU veranderen.
Je bent klaar met het aanrommelen en wilt echt leren hoe je op een prettige manier meer omzet binnen haalt

Het is tijd om te stoppen met aanrommelen! Pak nu de regie over je bedrijf.

Dus geef die grootse dromen de ruimte en zorg voor een mega stevige basis zodat jij van parttime aanrommelende ondernemer naar succesvol eigenaar met controle groeit.

Of je nou met vaste klanten werkt of steeds opnieuw start met nieuwe klanten. Sales is niet lastig, je moet even weten hoe het werkt. En helaas krijgen we salesvaardigheden niet op school aangeleerd.

Daarom ben ik dit salestraject De Vliegende Start begonnen om sensitieve ondernemers op o.a. creatief en spiritueel vlak zoals bijvoorbeeld fotografen, webdesigners, Reiki masters of Acces bars behandelaars te helpen aan een goede start door de fundering van je bedrijf ijzersterk neer te zetten. En ook voor andere sensitieve dienstverlenende ondernemers zoals coaches/trainers/VA’s  is dit een heerlijke vliegende start.

 

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-training

Voelt het nu zo?

👉  Je rommelt maar wat aan. Bij dat ondernemen komt veel meer kijken dan je had verwacht. Is het wel voor jou weggelegt? Kan je dit wel tot een succes brengen?  Je twijfelt aan alles. Vooral aan jezelf.

👉   Je hebt geen controle. Je hoopt bij elk contact op een nieuwe klant maar vaak blijft het bij hopen. Een strategie is ook ver te zoeken. Je bent gestart om mensen te helpen niet om druk te zijn met alle randzaken.

👉   Sales is een vies woord en je wil vooral niet vervelend en pusherig gevonden worden dus vaak doe je je aanbod niet eens. In plaats daarvan heb je gesprekken die gezellig zijn maar hoe en wanneer begin je over je aanbod?

👉   Je hebt grootse dromen met je bedrijf maar er komt niks uit je handen. Want waar moet je starten? Ondertussen vertel je jezelf dat social media je klanten op gaat leveren en ben je daar de helft van de dag mee bezig. Maar het levert niet veel op.

En wil je naar

👉   GEEN STANDAARD FORMAT maar echt kijken samen met Anne: wie ben jij? Wat is je boodschap? Wat maakt je uniek?

👉  Je zelfverzekerd voelen als ondernemer. En keuzes maken als een baas omdat je weet wat je te doen hebt om je doelen te bereiken.

👉   Een ijzersterke basis van je bedrijf waarmee je klanten gaat aantrekken als een magneet. Geen geduw en getrek meer.

👉   Verkopen op een prettige en heel effectieve manier. Zonder trucjes en met het helpen van je klant als uitgangspunt.

👉   Je bent jezelf. Niet een versie van wat de mensen om jou heen van jou verwachten. Je durft eindelijk fulltime te gaan voor jouw dromen. En daarbij hoort ook de omzet die je verdient.

👉 Echt geholpen worden met jouw belemmeringen en uitdagingen. Iedereen is tenslotte uniek

anne-niemeijer-startende-ondernemer-sales

Een schop onder je kont en kom uit die tunnelvisie!

We hebben allemaal onze blinde vlekken waardoor we blijven doen wat we altijd al deden, ook als het niet werkt. Bij mij instappen betekent dat je je oogkleppen afzet en ziet hoe ‘het spel’ ondernemen werkt. Je wordt ‘AAN’ gezet! Zodat je de juiste dingen gaat doen die wel voor jou werken

GEEN REEKS TRUCJES OF STANDAARD FORMAT!  maar echt bij jezelf naar binnen gaan wat jou nog tegen houdt om te gaan staan waar jij in gelooft. Om daadwerkelijk van de daken te schreeuwen hoe jij anderen kan helpen met jouw kennis! 

Wat kan je verwachten?

👉   Je gaat de basis van je bedrijf ijzersterk neerzetten met hulp van mij. Zo heb je elke maand een call met Anne 1-op-1 waarin je persoonlijk wordt uitgedaagt. Op elk gebied waar dat nodig is om sales te doen vanuit jezelf. Tussen de sessies krijg je huiswerk mee.

👉 Daarnaast is er elke maand een groepsbijeenkomst waarin Anne je gaat meenemen in de thema’s van waar jij nu mee bezig zou moeten zijn in de online leeromgeving om de basis van je bedrijf verder neer te zetten. We bespreken de struggles en helpen elkaar groeien.

👉   Je gaat leren hoe je sales doet op een prettige en heel effectieve manier. Dus hoe presenteer jij jezelf het beste zodat jij klanten aan gaat trekken als een magneet. Ik ga je spiegelen op je eigen communicatie. Ik weet hoe het brein werkt en zie wanneer jij iets zegt wat niet klopt met wat je voelt. Deze inzichten heb je nodig om verder te komen dan waar je nu staat. 

👉   We gaan aan je mindset werken. Je mindset kan je maken of breken. Je gaat je mindset veranderen door de oefeningen uit de modules, door de begeleiding van mij en mijn team en door omgang met andere deelnemers. Ook de masterclasses zullen elke keer weer een stuk mindset meepakken.

👉   Je krijgt onbeperkte toegang tot 9 online modules (zie hieronder)

👉   Om goed overzicht te houden krijg je een Trello bord om alles in bij te houden.

👉   Omdat ik weet hoe belangrijk persoonlijke groei is voor een ondernemer heb ik ook een groepshealing opgenomen in dit traject

Het traject is 3 maanden en start op 20 JANUARI 2022. De investering van dit traject is €1.997,- excl BTW.  Je kan het ook in 4 termijnen van € 525,- excl BTW voldoen (neem hiervoor contact op).

UPDATE: START 20 januari 2022. Meteen na (eerste) betaling toegang tot de online leeromgeving.

3 maanden 1-op-1 begeleiding Start 20 Januari 2022. Support van mij tussen de calls door

Elke maand een 1-op-1 zoomcall en 1 groepscall. Jan-mrt 2022

9 online modules (zie verderop) Start nu al!

1 groeps healing van Nicole

b

Planning in eigen Trello bord

BONUS: Module over selfcare. Want jij bent je bedrijf

Heb je nog vragen? En wil je meteen leren wat je moet doen aan je basis voor meer verkopen? KLIK DAN HIER

De 9 online modules

Een kijkje in mijn leeromgeving!

De leeromgeving is slechts een onderdeel van de Vliegende Start. Het draait in de Vliegende Start echt om de 1-op-1 sessies, de online modules zijn hierbij ter ondersteuning. Wél krijg je huiswerk uit de online leeromgeving en kan je alle kennis ook na de 3 maanden van de Vliegende Start nog gewoon terug kijken!

Sales vanuit je gevoel en anderen helpen – klinkt misschien soft maar is mega effectief

anne-niemeijer-intuitief-salestrainer

Ik ben Anne Niemeijer

Ik ben geen gewone salestrainer… Ja dat klinkt gek! Geloof mij, dat is het niet. Waar de meeste salestrainingen alleen werken op de trucjes en welke afkortingen en methodes je het beste kan gebruiken in sales, werk ik zelf met jouw mindset.

Je pakt bij mij je mindset over sales aan en die over jezelf, je aanbod en je bedrijf. En dat werkt voor iedereen anders. Door middel van mijn werkboeken ontdek jij hoe dit voor jou werkt!

Door mijn ruim 20 jaar sales ervaring en hooggevoeligheid, waardoor ik mensen snel aanvoel, weet ik precies wat jij nodig hebt om te verkopen vanuit jezelf. Verkopen vanuit je eigen gevoel zonder te pushen of de rol van gladde verkoper te spelen. Puur vanuit verbinding.

Zij sloegen hun vleugels al uit

De nummer 1 reden dat jij nu nog niet genoeg klanten aantrekt is … omdat je (sales) basis nog niet goed staat. Zonder goede fundering kan je niet bouwen!

r
LET OP: Dit traject is niet voor jou als je wilt leren:

👉   Hoe je je boekhouding moet doen
👉   Hoe je je website (technisch) moet maken. wel op tekst
👉   Hoe het zit met AVG en andere juridische zaken
👉   Welke regelingen er allemaal zijn voor ondernemers
👉   Wat je moet doen met de belastingdienst als je meer gaat verdienen….

Dit traject is WEL bedoeld om jou de juiste basis en mindset als een echte ondernemer te geven en om jou te leren over de belangrijkste vaardigheid van een ondernemer namelijk hoe je klanten krijgt: SALES!

anne-niemeijer-vliegende-start-ondernemers
Chat openen
Kan ik je helpen?