De Vliegende Start

3 maanden groepstraject voor jou als (hoog) sensitieve ondernemer in de eerste 5 jaar van je bedrijf.
Je bent klaar met het aanrommelen en jezelf klein houden. Het is tijd om je salesbasis mega stevig neer te zetten zodat jij kan gaan vliegen

Voelt het nu zo?

👉  Je rommelt maar wat aan. Bij dat ondernemen komt veel meer kijken dan je had verwacht. Is het wel voor jou weggelegt? Kan je dit wel tot een succes brengen?  Je twijfelt aan alles. Vooral aan jezelf.

👉   Je hebt het gevoel geen controle te hebben. Je laat je tegen houden door de stemmen. Die je vertellen: wie ben ik om in het middelpunt te staan. Het draait niet om mij. Wat heb ik nou te vertellen? Wie zit er op mij te wachten? Grootsheid is niet voor mij weggelegt. Ik kan nooit zo succesvol worden als…..

👉   Je bent goed in wat je doet. Maar hoe breng je over wat je doet? Je krijgt regelmatig dingen te horen als: “wat bijzonder wat je doet” of “wat doe je dan precies”? Maar uiteindelijk levert het je geen klanten op.

👉   Je hebt grootse dromen met je bedrijf maar er komt niks uit je handen. Want waar moet je starten? Ondertussen vertel je jezelf dat social media je klanten op gaat leveren en ben je daar de helft van de dag mee bezig. Maar het levert niet veel op.

En wil je naar

👉   Het gevoel van controle over je leven op je eigen manier. Niet een standaart format volgen maar alles doen op een manier die echt bij je past. Juist als HSP ondernemer. Een manier die ook echt omzet oplevert.

👉  Je zelfverzekerd voelen als ondernemer. En keuzes maken als een baas omdat je weet wat je te doen hebt om je doelen te bereiken.

👉   Een ijzersterke basis van je bedrijf waarmee je klanten gaat aantrekken als een magneet. Geen geduw en getrek meer.

👉   Verkopen op een prettige en heel effectieve manier. Zonder trucjes en met het helpen van je klant als uitgangspunt.

👉   Je bent jezelf. Niet een versie van wat de mensen om jou heen van jou verwachten. Je durft eindelijk fulltime te gaan voor jouw dromen. En daarbij hoort ook de omzet die je verdient.

👉 Echt geholpen worden met jouw belemmeringen en uitdagingen. Iedereen is tenslotte uniek

anne-niemeijer-startende-ondernemer-sales

Het is tijd om te stoppen met aanrommelen! Pak nu de regie over je bedrijf.

Door helemaal JEZELF te zijn!

Dus geef die grootse dromen de ruimte want jij bent het ook waard!!! Het is ook voor jouw weggelegd. Dus stap in bij jouw Vliegende Start!

Of je nou met vaste klanten werkt of steeds opnieuw start met nieuwe klanten. Ondernemen is niet lastig, je moet even weten hoe het werkt. En helaas krijgen we dit niet op school aangeleerd.

Daarom ben ik dit ondernemerstraject De Vliegende Start begonnen om sensitieve ondernemers op o.a. creatief en spiritueel vlak zoals bijvoorbeeld fotografen, webdesigners, Reiki masters of Acces bars behandelaars te helpen aan een goede start door de fundering van je bedrijf ijzersterk neer te zetten. En ook voor andere sensitieve dienstverlenende ondernemers zoals coaches/trainers/VA’s  is dit een heerlijke vliegende start.

Wat je kan verwachten van de Vliegende Start

START NU met de ronde van Maart!

👉   Je gaat de basis van je bedrijf ijzersterk neerzetten met hulp van mij. Zo heb je elke maand een een groepsmasterclass (120min) met netwerkmoment. Daar word je persoonlijk uitgedaagt. Op elk gebied waar dat nodig is om te ondernemen vanuit jezelf. Tussen de sessies krijg je huiswerk mee. Elke week krijg je een e-mail om te zorgen dat jij bijblijft.

👉 BONUS Door een bedrijfs opstellings dag in Zeist krijg je inzicht in wat jouw blokkeert. Deze dag geeft je inzichten in waar jij jezelf tegen houdt in je bedrijf. Hieronder kan je daar meer over lezen. Deze opstelling is o.a. samen met de andere deelnemers van de Vliegende Start.

👉   Je gaat leren hoe je sales doet op een prettige en heel effectieve manier. Dus hoe presenteer jij jezelf het beste zodat jij klanten aan gaat trekken als een magneet. Ik ga je spiegelen op je eigen communicatie. Ik weet hoe het brein werkt en zie wanneer jij iets zegt wat niet klopt met wat je voelt. Deze inzichten heb je nodig om verder te komen dan waar je nu staat. 

👉   We gaan aan je mindset werken. Je mindset kan je maken of breken. Je gaat je mindset veranderen door de oefeningen uit de modules, door de begeleiding van mij. Je staat een stuk steviger als mens na de Vliegende Start

👉   Je krijgt onbeperkte toegang tot 9 online modules (zie hieronder)

👉   Om goed overzicht te houden krijg je een Trello bord om alles in bij te houden.

Het traject is 3 maanden en start 24 Maart en je kan NU METEEN van start vanaf het moment dat jij JA zegt. De investering van dit traject is €497,- excl BTW.  Wil je in termijnen betalen? (neem hiervoor contact op).

3 maanden begeleiding in een groep van maximaal 8 deelnemers

Elke week een e-mail en tussen de sessies door huiswerk en feedback

9 online modules (zie verderop) Start nu al!

b

Planning in eigen Trello bord

BONUS: Deelname aan de bedrijfs-opstellingsdag in Zeist. Niet in waarde uit te drukken

BONUS: 1-op-1 Kick-Off met Anne t.w.v. €247,- (bij start voor 10 maart)

r

LET OP! Dit is een groepstraject. Je kan de 1-op-1 begeleiding nog wel toevoegen

Heb je nog vragen? En wil je meteen weten hoe jij meer jezelf kan zijn in jouw bedrijf? KLIK DAN HIER

De 9 online modules

Een kijkje in mijn leeromgeving!

De leeromgeving is slechts een onderdeel van de Vliegende Start. Het draait in de Vliegende Start echt om de groepssessies, de online modules zijn hierbij ter ondersteuning. Wél krijg je huiswerk uit de online leeromgeving en kan je alle kennis ook na de 3 maanden van de Vliegende Start nog gewoon terug kijken!

Sales vanuit je gevoel en anderen helpen – klinkt misschien soft maar is mega effectief

anne-niemeijer-intuitief-salestrainer

Ik ben Anne Niemeijer

En door middel van mijn intuitieve gave en 21 jaar saleservaring zorg ik ervoor dat jij helemaal vanuit hoe jij bent je bedrijf (opnieuw) opbouwt. Ik leer je hoe jij echt jezelf kan blijven of worden in jouw bedrijf zodat jijzelf en je bedrijf flink groeien.

Je pakt bij mij je mindset over jezelf en sales aan En dat doen we niet in een standaart format. Ja je werkt bij mij gedeeltelijk in een online leeromgeving. Daarin staan de algemene zaken die je als ondernemer nodig hebt. Daarnaast werk ik altijd 1-op-1 met je.

Ik verbind het spirituele en intuitieve met het aardse en de juiste strategie. Zo krijg je praktische tips en doelgerichte opdrachten zodat jij zelf het juiste pad gaat voelen.

Zij sloegen hun vleugels al uit

De nummer 1 reden dat jij nu nog niet de vrijheid voelt waarvoor je ondernemer bent geworden is: Je houdt jezelf nog gevangen. Durf je het aan met mij om jezelf te bevrijden?

r
LET OP: Dit traject is niet voor jou als je wilt leren:

👉   Hoe je je boekhouding moet doen
👉   Hoe je je website (technisch) moet maken. wel op tekst
👉   Hoe het zit met AVG en andere juridische zaken
👉   Welke regelingen er allemaal zijn voor ondernemers
👉   Wat je moet doen met de belastingdienst als je meer gaat verdienen….

Dit traject is WEL bedoeld om jou de juiste basis en mindset als een echte ondernemer te geven en om jou te leren over hoe jij jezelf kan zijn in je bedrijf zodat jij flink gaat groeien.

Ben je al verder dan 5 jaar of staat jouw basis ijzer sterk? Check dan de Toekomst versneller

anne-niemeijer-vliegende-start-ondernemers
Kan ik je helpen?