fbpx
06 - 53 84 73 95 anne@anneniemeijer.nl

Werken met mij kan op verschillende manieren.

En je bent hier niet voor niks. Blijkbaar ben je niet blij met de situatie waarin je nu zit als ondernemer.

Laat mij je helpen om de volgende stap te zetten richting je grotere doel zodat je de vrijheid gaat voelen waarvoor je ondernemer bent geworden.

Check hieronder hoe je met mij kan werken.

Door met mij te werken stop je met pushen en trekken. Haal klanten binnen zonder gezeur! 

Voor mij is sales niet een rol spelen maar juist dichtbij jezelf blijven zodat sales ook voor jou heel effectief werkt:

  • Je leert bij mij dan ook hoe sales veel makkelijker en leuker te doen is
  • Door je andere kijk op sales is deze manier ook veel effectiever zonder te pushen en trekken aan je klanten
  • En daardoor wordt ondernemen veel makkelijker en ga je niet harder maar slimmer werken naar je doelen
Anne Niemeijer

De mogelijkheden:

Sales en netwerkevent

Online Sales en Netwerkevent

Is netwerken voor jou ook een lastig onderdeel? Krijg je alleen bij de gedachte al klotsende oksels en knikkende knieen?

Niet meer na dit event. Netwerken draait om verbinding en niet om wie de beste Pitch heeft. In dit event ga je ook niet pitchen of verkopen. Je gaat leren dat echte verbinding je veel meer klanten oplevert. En je leert nog veel meer over sales vanuit je gevoel.

Sales en netwerkevent

Vliegende start

Je bent net gestart met je onderneming en je hebt moeite om klanten  binnen te halen. Of je bent in de eerste jaren van je onderneming maar hebt daarnaast nog een (part-time) baan in loondienst waar je het liefst mee stopt.

Dan is “de Vliegende Start” het salestraject voor jou om in 3 maanden te leren vliegen als een echte badass ondernemer!

Sales en netwerkevent

Meer Vrijheid

Je bent al een tijd fulltime ondernemer maar het gaat nog niet helemaal zoals jij wil. Je kan je vinger er ook niet precies op leggen.

Wat je wel weet is dat je doel nog niet binnen handbereik is. Of je doel nu is meer klanten en meer omzet of juist minder werken met dezelfde omzet. Jouw doel staat hier centraal!

Anne Niemeijer

1-op-1 Salescoaching

Ontspannen ondernemen is waar je naar verlangt. Niet meer pushen en trekken maar moeiteloos klanten ontvangen omdat je weet hoe goed je ze kan helpen.

In deze geheel 1-op-coaching kan je je niet verschuilen achter een groep of smoesjes. No more bullshit en meteen naar de kern! Alleen voor echte diehards met grote ambities!

Vond ik sales een vies woord? Absoluut! Vind ik dat nu nog? Absoluut niet!!!
Anne wist bij mij al snel de angel eruit te halen.

Ik was op zoek naar iemand die me kon helpen mijn praktijk op mijn manier te runnen. Vooral (dichtbij) mezelf te blijven en vanuit verbinding te kunnen “verkopen”.

Met de billen bloot en out of my comfort zone stappen zijn o.a de zetjes van Anne die ik ontzettend kan waarderen.
Ik ervaar nu meer rust en zelfvertrouwen en heb die, door mezelf opgelegde druk, kunnen loslaten.

Het samen kunnen sparren, haar betrokkenheid en kunnen aanvoelen waar ik behoefte aan had, maakte het een feestje met haar samen te werken.

Bianca Gijsman

Eigenaresse, BITCH coaching

“De salestraining van Anne volgde ik toen ik net gestart was als zelfstandig tekstschrijver. Ik zocht een kickstart om de spannende kant van een eigen bedrijf beginnen ook op te zoeken: klanten vinden! Gelukkig is de aanpak van Anne eentje die bij me past: sales vanuit je gevoel en in contact met je klant.

Anne is professioneel, ervaren en deskundig en ze weet een goede sfeer te scheppen in de groep deelnemers. De voorbereiding en de dag zelf waren uitstekend verzorgd.”

Carla Jacobs

Eigenaresse, Tekst & Communicatie

Ik heb de training ‘Starten met sales vanuit je gevoel’ bij Anne gevolgd en naast het feit dat het een gezellige dag was, heb ik veel geleerd. Anne vertelt op een enthousiaste manier haar verhaal en laat je tussendoor ook opdrachten doen, zodat het geen theoretisch verhaal wordt.

Je merkt dat Anne lang in het salesvak werkt, want ze geeft goede tips hoe je kunt verkopen op jouw eigen manier, zodat het goed aanvoelt en niet als ‘pusherig’. Dank je wel voor de leuke en leerzame dag!

Elvira van Gastele

Eigenaresse, Elvira Virtual Sidekick

Locatie

Groenallee 3

3861 TN Nijkerk

(geen bezoek adres)

Contact

06 - 53 84 73 95
anne@anneniemeijer.nl

www.anneniemeijer.nl