Toekomst Versneller

6 maanden traject de Toekomst Versneller voor jou als fulltime HSP / intuitieve ondernemer met een flinke dosis lef en grootse dromen. Durf jij het avontuur aan?

Ondernemen kan je al, maar het is tijd voor grootsheid

De basis van je bedrijf staat grotendeels. Je hebt een ideale klant, een aanbod waar je blij mee bent en grootse dromen en doelen voor de toekomst. Alleen je wil meer. Die grootse dromen komen maar niet dichterbij. Je voelt aan alles dat er meer te halen valt uit je bedrijf maar iets houdt je tegen. Maar wat?

Stiekem weet jij al lang dat jijzelf je grootste saborteur bent. Zelf de nummer 1 vijand. Dus tijd om die aan te pakken. Dat kan samen met ons. Zodat jij je toekomst kan versnellen.

anne-doorpakken-als-ondernemer-salestraining

Je kan alleen je toekomst versnellen als je besluit je verleden achter je te laten

Voelt het nu zo?

👉   Je hebt grootse dromen en plannen maar geen idee waar te starten.

👉   Iets houdt je tegen om groter te groeien, het lukt je alleen niet om te achterhalen wat dat is.

👉   Wat je wil is duidelijk maar hoe je het voor elkaar kan krijgen is nog niet helemaal helder. Daardoor blijf je maar gewoon hetzelfde doen als wat je al een tijdje doet.

En wil je naar

👉   Moeiteloos groeien naar de dromen die jij hebt.

👉   Vrijheid om dát te gaan doen waar je echt naar verlangt zonder je iets aan te trekken van het oordeel van een ander. Hoe groots en meeslepend de droom ook is.

👉   Je doelen of grootste dromen sneller vervullen i.p.v. aan blijven rommelen op een niveau wat je eigenlijk al ontgroeid bent.

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-training

Ik pak je strategische en spirituele groei aan

Want door middel van mijn intuitieve gave en 21 jaar saleservaring zorg ik ervoor dat jij helemaal vanuit hoe jij bent je bedrijf (opnieuw) opbouwt. Ik leer je hoe jij echt jezelf kan blijven of worden in jouw bedrijf zodat jijzelf en je bedrijf flink groeien.

Je pakt bij mij je mindset over jezelf en sales aan En dat doen we niet in een standaart format. Ja je werkt bij mij gedeeltelijk in een online leeromgeving. Daarin staan de algemene zaken die je als ondernemer nodig hebt. Daarnaast werk ik altijd 1-op-1 met je.

Ik verbind het spirituele en intuitieve met het aardse en de juiste strategie. Zo krijg je praktische tips en doelgerichte opdrachten zodat jij zelf het juiste pad gaat voelen.

De 5 pijlers van de Toekomst versneller:

1. Dromen

Groots dromen en denken geeft je bedrijf een enorme boost. Dus eerst gaan we kijken wat jouw dromen zijn. Deze brengen we in kaart en maken we concreet en visueel. Heb je deze nog niet helder? Geen probleem als je maar een start punt hebt.

2. Mindset

Je pakt je belemmerende overtuigingen aan en zorgt voor een succesmindset. Mindset is alles. Dus om bij die dromen te komen moet je er wel in geloven dat je deze ook daadwerkelijk gaat halen. Ben jij er al klaar voor geconfronteerd te worden met jezelf en je overtuigingen?

3. Sales

Sales is niks anders dan de juiste communicatie op alle vlakken. Dit optimaliseer je door de juiste kennis tot je te nemen en te ontdekken door middel van Human design wat het beste voor jou werkt in je bedrijf. Ken jij jezelf al goed genoeg?

4. Strategie

Zonder plan ben je nergens dus die grootse dromen gaan we praktisch en behapbaar maken zodat de eerste stappen zo gezet zijn. Daarnaast maken we plannen voor hoe je dromen nog sneller dichterbij komen. Eng? Ook daar werken we aan!

5. Zelfontwikkeling

Onbewust houden blokkades je tegen. Door middel van een healing, diepte sessie en een familieopstelling ga je ook je onbewuste blokkades aanpakken richting jou grootse dromen. En vaak is er ook angst voor succes! We halen de handrem af van jou succes!

Voor wie is de Toekomst versneller?

👉   Voor jou als fulltime zelfstandig ondernemer. Het liefste al 3 jaar. Je hebt je basis al behoorlijk staan. Met de basis bedoel ik: je weet wie je wilt helpen, je huidige aanbod staat (grotendeels) zoals je dat wilt en je denkt al na over de toekomst.

👉   Je begrijpt dat je aan jezelf moet werken om je bedrijf te laten groeien. Want jij bent tenslotte je bedrijf.

👉   Jij bent een HSP, intuïtieve of creatieve ondernemer zoals een fotograaf, tekstschrijver of webdesigner maar ook VA’s, spirituele ondernemers en andere coaches en trainers zijn welkom. Als we elkaar maar begrijpen en de klik er is.

👉   Het maakt niet uit of je een dienst of product verkoopt. Ik heb met beide ervaring en het traject is 1-op-1 dus geheel op jou aangepast.

👉   Last but not least: je bent enthousiast, wil dolgraag groeien en hebt lef. Geen smoesjes maar keuzes maken en doen wat je zegt dat je doet.

Het traject is 6 maanden en start met jouw 1-op-1 Kick-off. De investering van dit traject is €5.997,- excl BTW.  Je kan ook in 6 termijnen van €1.000,- excl btw voldoen (neem hiervoor contact op).

6 maanden 1-op-1 begeleiding van Anne om je toekomst te versnellen

Uitgebreide Human Design reading van Hester (zie team)

Z

Tussen gesprekken door opdrachten en begeleiding van Anne

Familieopstelling in groepsverband

Intense healing

b

Planning in eigen Trello bord

BONUS: Dieptesessie met Shyanne

De Toekomst versneller is alleen voor ondernemers met een flinke dosis lef en ambitie

Het team

anne-niemeijer-intuitief-salescoach-salestraining

Anne Niemeijer

Salestrainer en Mindsetcoach

Anne begeleidt sensitieve, intuïtieve ondernemers naar hun grootste dromen en doelen. Ze gelooft dat zelfontwikkeling de belangrijkste factor is van succes en deelt in de Toekomst versneller al haar meest waardevolle zelfontwikkelings tools die haar hebben gebracht tot waar ze nu staat.

Ze werkt alleen met ondernemers die een flinke dosis ambitie hebben en daarnaast het lef hebben zichzelf aan te kijken voor groei die je eerst niet voor mogelijk hield.

Sales & Mindset begeleiding

Anne neemt je mee in de wereld van communicatie. Hoe werkt het bij jou en hoe komt dat over op de ander. Hoe zorg je ervoor dat klanten naar jou toe komen zonder dat jij hoeft te jagen. Wat je dromen en doelen ook zijn. Deze 6 maanden komen ze in ene binnen handbereik.

Hester van Rooijen

Hester van Rooijen

Human Design / Leiderschapscoach

Hester heeft als missie om ambitieuze zelfbewuste leiders hun volle potentie te laten vervullen.

Als je eenmaal door hebt in welke mate je je leven laat bepalen door het beeld dat je dénkt dat anderen van jou hebben, en hoeveel meer plezier en voldoening je voelt als je dat los laat en vol in je potentie gaat staan. Dan gebeurt er iets magisch en wil je nooit meer terug.

Human Design reading

Tijdens het traject krijg je van Hester een Human Design Blauwdruk. Dit is een kaart en een ‘gebruiksaanwijzing’ hoe jij genetisch en energetisch ontworpen bent om met de wereld om te gaan. Het is zeker geen goed of fout, of hokje waar je in stapt. Met deze kennis worden er in ene heel veel dingen duidelijk over jezelf en wat je hier te doen hebt.

Shyanne Nagtegaal

Shyanne Nagtegaal

Stresscoach

Shyanne coacht met haar bedrijf Levensgroei mensen van een gestressed leven naar een gelukkig en ontspannen leven. Dat doet zij door middel van breinkennis, mindset, zelfzorg en het aanleren van goede gewoontes.

Ze komt snel tot de kern en heeft daarnaast een goede dosis humor. Persoonlijke ontwikkeling is niet alleen maar zwaar en elke stap in je proces is om van te genieten (al zie je dat zelf soms pas later, en dat is heel begrijpelijk). 

Dieptesessie

De dieptesessie van Shyanne die is inbegrepen in dit traject, richt zich op blokkades in je brein. Iedereen heeft deze en jij dus ook. Er is namelijk ooit iets verkeerd opgeslagen in je brein wat met alleen mindset niet opgelost kan worden. Met de dieptesessies herstelt de blokkade zich waardoor het resultaat dus blijvend is, zonder hard te hoeven werken.

Ben jij klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

r
LET OP: Dit traject is niet voor:

👉   Startende ondernemers die hun basis nog niet goed hebben staan. Daarvoor raad ik de Verdieping aan.
👉   Als je je wilt focussen op je branding. Ik kan je wel goede webdesigners, fotografen en kleurspecialisten aanraden, maar dit zit niet in het traject.
👉   Het opstellen van een financieel plan. Hoewel we het zeker gaan hebben over geld.

Dit traject is WEL bedoeld om jou de juiste basis en mindset te geven op het gebied van sales om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

anne-niemeijer-vliegende-start-ondernemers
Kan ik je helpen?