Online Sales en Netwerkevent voor de HSP ondernemer

Online vanaf waar je wilt

Let op: je hebt een goed werkende webcam nodig

Inclusief Kerstpakket

Voor €97,- excl. BTW ben je er al bij!

16 december is de laatste

9.30 – 11.30 uur + 13.00-15.00 uur

Sales vanuit je gevoel

Speciale editie met workshop Facereading en thema: jezelf zijn

Netwerken

Zonder je verloren te voelen. Ik lever de gespreksonderwerpen aan!

Vind jij sales en netwerken spannend? Hierna niet meer!

Als intuïtief, sensitieve ondernemer ga je op dit event netwerken door middel van  onderwerpen in kleine groepjes. In 3 à 4 rondes nieuwe ondernemers leren kennen. Geen koetjes en kalfjes. Meteen de diepte in voor echte connectie. Met elke maand een nieuw thema over ondernemerschap en sales. Zorg dat je in verbinding blijft met andere intuïtieve ondernemers die positief en ambitieus zijn.

Je gaat nadenken over zaken waar je normaal niet bij stil staat en sparren met anderen over dezelfde onderwerpen.

anne-niemeijer-salesevent-online

Dus niet

👉   Bang zijn dat je niet weet wat je moet zeggen

👉   Ongemakkelijkheid als je een ruimte binnen komt waar je niemand kent (en iedereen al in groepjes staat)

👉   Dat het zweet je uitbreekt als je jezelf moet verkopen

Maar wel

👉   Netwerken aan de hand van onderwerpen die ik je aanreik

👉   Leuk contact met ambitieuze ondernemers en elkaar inspireren

👉   Sales vanuit jezelf zonder de rol van gladde verkoper te spelen

Hoe ziet online netwerken er uit?

Sales en netwerkevent

Dit laatste event heeft zijn eigen sales thema. Jezelf zijn als ondernemer. Aan de hand daarvan geef ik korte presentaties / uitleg. Daarnaast worden er stellingen en polls geïntroduceerd om (anoniem) je mening te uiten. Daarna ga je in groepjes (2-4 personen) over een gegeven onderwerp praten. Het gaat altijd over ondernemerschap, sales en mindset. Vanuit positiviteit en inspiratie. Je hoeft dus niet zelf te verzinnen waar je het nu weer over gaat hebben met een totale onbekende. wink

Zo leer je snel andere ondernemers kennen en nieuwe dingen over sales en het ondernemerschap. Van mij, maar ook van de andere deelnemers!

Lees hier over het thema KERST

Deze editie is het de KERST editie. Wat we precies gaan doen? Dat is een verrassing! Dat hoort bij kerst. Vind je ook niet? Het thema is jezelf zijn! Daar draait het bij mij altijd om. Met de lichte en de donkere kanten die bij je horen.

Ik snij graag onderwerpen aan waarvan ik zie dat mijn klanten daar tegenaan lopen. Het gaat deze editie over onderwerpen waarvan ik weet dat we daar heerlijk met elkaar over kunnen kletsen. Ja ook jij. Trust me!

En in de middag is er een workshop facereading van Caspar van de Poel. Hij leert je dat als je iemands gezicht kan lezen, je meteen weet hoe iemand in elkaar steekt. Dus we gaan elkaars gezichten lezen (en die van onszelf natuurlijk)

Voor wie is dit Sales & Netwerkevent?

👉   Voor jou als ambitieuze, sensitieve, zelfstandig ondernemer die nooit meer wil pushen maar wil werken vanuit verbinding en vertrouwen in jezelf.

👉   Als jij andere ondernemers wilt ontmoeten en daadwerkelijk elkaar verder wil helpen.

👉   En zeker voor jou als je netwerken spannend vindt! Ik begrijp dat je bang bent voor genante stiltes dus begeleid ik de rondes door echte onderwerpen. Geen koetjes en kalfjes

👉   Als jij echt wel snapt dat sales en netwerken heel belangrijk voor je is als ondernemer. Maar je dit liever onderaan je prio lijstje zet.

👉   En jij het belang van verbinding inziet. Of nog niet… Dan zul je in 1 sessie al het belang van netwerken en echt verbinden gaan ervaren.

anne-intuitief-salestrainer

Komende online events!

16 december

9.30 - 11.30 uur pauze 13.00 - 15.00 uur

p

THEMA: KERSTSPECIAL (incl. kerstpakket)

Hoeveel leuker wordt ondernemen als je in verbinding met andere ambitieuze ondernemers samen kan groeien?

Ik ben Anne Niemeijer

Businesscoach en salestrainer voor ondernemers die sales een vies woord vinden.

Via dit sales en netwerkevent krijg je een goed beeld van hoe ik werk en hoe ik sales zie. En werken we samen aan mijn belangrijkste kernwaarde: verbinding.

Alle ondernemers waarmee ik werk, hebben op een bepaald vlak moeite met verkopen. Sommigen weten al heel veel en anderen starten pas net met sales. Meestal werken we aan de mindset. Wat ze verder allemaal gemeen hebben is dat ze willen groeien! Meer impact maken! Omdat ze weten hoe goed ze andere mensen kunnen helpen.

Waar ik echt in geloof is dat ook jij sales kan leren. Sterker nog: jij kan sales ROCKEN! Want als je dicht bij jezelf blijft, ontdek je dat ook jij een TOP verkoper in je hebt.

anne-niemeijer-intuitief-salestrainer
anne-niemeijer-salesevent-online-netwerken

Ben je er bij op 16 december?

👉   Dan leer jij gezichten lezen van Face reader Caspar van de Poel
👉   Hoe anderen omgaan met gedachten
👉   Inspireer je elkaar met ideeën over ondernemen en jezelf zijn

(voor €97,- excl. btw Inclusief kerstpakket t.w.v. €50,-)

Zal ik je op de hoogte houden van nieuwe events?

Vraag & Antwoord

dummy

Wat als ik een kaartje heb en toch niet kan?

Laat het ons dan weten. Dan kan je de volgende sessie meedoen. LET OP: dit moet je voor de sessie geregeld hebben en kan niet bij vergeten worden ingezet. Kan je de keer daarop ook niet dan vervalt je kaartje.

Moet ik al iets van sales weten voordat ik aan dit event meedoe?

Nee, dat hoeft niet. En stel vooral vragen als ik iets te snel ga. Ik leg salestermen uit en probeer zoveel mogelijk in duidelijke taal te spreken.

Moet ik mijn pitch al klaar hebben?

Nee, dat hoeft zekers niet. Het gaat om in verbinding komen met elkaar als mens. Het is geen commerciele bedoening waarbij je vertelt wat je doet en meteen nieuwe klanten krijgt.

dummy

Moet ik al ondernemer zijn?

Hoe eerder je over sales leert hoe beter! De ondernemers die ik help varieren van starters t/m ondernemers met meer dan 20 jaar ervaring. Iedereen is welkom en zal nieuwe dingen oppikken.

Mag ik mijn aanbod doen tijdens de sessie?

Dat is niet de bedoeling! Je bent hier om elkaar te leren kennen en onderwerpen te bespreken. Als jij stug de hele tijd aan het “verkopen”bent, zijn mensen je snel zat.

Heb ik een betaald Zoom account nodig?

Nee dat hoeft niet. Je krijgt een link en kan gewoon deelnemen. Wel is het verstandig om eerder dan 9uur in te loggen om te kijken of alles goed werkt. Beeld en geluid. Ook kan je gratis een account aanmaken als je wil

Na inschrijving ontvang je de link en de spelregels voor het netwerken. Als er problemen of vragen zijn kan je Anne bereiken via de contact pagina. Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de privacy verklaring en de algemene voorwaarden.

Kan ik je helpen?