OFFLINE Sales en Netwerkevent voor de HSP ondernemer

Voorlopig de laatste keer

Grandcafé Moeke in Nijkerk

Inclusief lunch en snacks. Overnachting en diner zijn ook mogelijk (exclusief).

Investering

Voor het hele dagprogramma betaal je €147 excl. BTW

28 oktober de volgende!

9.00 – 17.00 uur

Sales vanuit je gevoel

Met tussendoor korte presentaties over sales en zichtbaarheid

Netwerken

Gestructureerd, met door mij aangeleverde onderwerpen!

Vind jij sales en netwerkevents spannend? Na dit event niet meer!

Dit event is op locatie! Eindelijk elkaar weer echt in de ogen kijken. Elke maand host ik ook een online Sales & Netwerkevent, maar hier gaat het om het halfjaarlijkse OFFLINE netwerkevent in Nijkerk.

En jij kan er ook bij zijn! Verbinden met intuïtieve, sensitieve ondernemers onder elkaar. Geen pitch- of saleskennis nodig. En de onderwerpen worden je aangereikt. Dus altijd iets om over te praten! Geen koetjes en kalfjes. Meteen de diepte in voor een echte connectie. Tussendoor zijn er inspirerende workshops over het ondernemerschap!

Leuke extra: van alle deelnemers maak ik een smoelenboek (klik hier voor een voorbeeld), zodat je kunt zien wie er allemaal komen en ook achteraf iedereen kan terugvinden. 

anne-niemeijer-offline-salesevent

Dus niet

👉   Bang zijn dat je niet weet wat je moet zeggen

👉   Ongemakkelijkheid als je een ruimte binnen komt waar je niemand kent (en iedereen al in groepjes staat)

👉   Dat het zweet je uitbreekt als je jezelf moet verkopen

Maar wel

👉   Netwerken aan de hand van onderwerpen die ik je aanreik

👉   Leuk contact met ambitieuze ondernemers en elkaar inspireren

👉   Sales vanuit jezelf zonder de rol van gladde verkoper te spelen

Hoe ziet zo’n offline netwerkevent er uit?

offline-netwerkevent-sales

Afwisselend netwerk je in groepjes van meestal 3 ondernemers. Voor, tussen en na de 2 netwerkrondes krijg je workshops van experts op het gebeid van sales en het thema van het event.

Lees hier over het thema van 28 oktober: ZICHTBAARHEID

Zichtbaarheid is lastig. Ik hoor zo vaak: maar het draait niet om mij. Maar als je een dienst verkoopt, verkoop jij jezelf. Dus moet jij in de etalage. Hoe je over deze drempel heen komt gaat Helen o.a. vertellen.

Anne gaat je simpele tips geven die je meteen meer resultaat geven uit je online zichtbaarheid. Helemaal als jezelf. En zichtbaar zijn heeft alles te maken met je gezicht. En daar verteld Caspar dan weer over. Ben jij al klaar om meer zichtbaar te worden?

Je netwerkt aan de hand van onderwerpen rondom het thema. Die onderwerpen bedenken wij voor je. Je hoeft dus niet zelf te verzinnen waar je het nu weer over gaat hebben met een totale onbekende.

Zo leer je snel andere ondernemers echt kennen! Daarnaast leer je veel nieuwe dingen over het ondernemerschap van mij en de andere sprekers.

Voor wie is dit Sales & Netwerkevent?

👉   Voor jou als ambitieuze, sensitieve, zelfstandig ondernemer die nooit meer wil pushen maar wil werken vanuit verbinding en vertrouwen in jezelf.

👉   Als jij andere ondernemers wilt ontmoeten en daadwerkelijk elkaar verder wil helpen.

👉   En zeker voor jou als je netwerken spannend vindt! Ik begrijp dat je bang bent voor genante stiltes dus begeleid ik de rondes door echte onderwerpen. Geen koetjes en kalfjes

👉   Als jij echt wel snapt dat sales en netwerken heel belangrijk voor je is als ondernemer. Maar je dit liever onderaan je prio lijstje zet.

👉   En jij het belang van verbinding inziet. Of nog niet… Dan zul je in 1 sessie al het belang van netwerken en echt verbinden gaan ervaren.

Het team van 28 oktober

Anne Niemeijer

Anne Niemeijer

Salestrainer en Mindsetcoach

Anne is salestrainer en mindsetcoach en gelooft in sales vanuit verbinding. Met haar 20 jaar saleservaring helpt zij jou met het vieze woord sales. Met haar traject “de Vliegende Start” en haar maandelijkse Sales en netwerkevents inspireert ze ondernemers om dichtbij zichzelf te blijven.

Anne begeleid de dag en zal meer vertellen over zichtbaar worden en tips geven om meer resultaat te halen uit je zichtbaarheid

Caspar van de Poel

Caspar van de Poel

Master Face Reader

Caspar is master Face Reader. Hij helpt mensen zichtbaar te worden. Versterkt de connectie met jezelf door nog meer te houden van jezelf en alles wat jou uniek maakt. Zichtbaar zijn naar jezelf, om van daaruit jezelf te laten zien aan de buitenwereld

Tijdens deze dag gaat hij je leren hoe je je eigen gezicht en dat van een ander kan interpeteren. Ben jij al klaar om jezelf te lezen?

Annemijn Scheen

Annemijn Scheen

Ademcoach

Annemijn is ademcoach. Zij begeleidt vrouwelijke ondernemers om weer de connectie te maken met het lichaam en hart. Voor meer energie, verbeterde nachtrust en ontspanning. Annemijn haar ademsessies zorgen ook voor een flow van creativiteit en  persoonlijke ontwikkeling.

Annemijn geeft uitleg en korte ademsessies voor en net na het netwerken om terug te komen bij jezelf.

Helen van Dijk

Helen van Dijk

Intuïtief Leiderschap Expert

Helen is Intuïtief Leiderschap Expert, Coach & Mentor. Ze coacht succesvolle vrouwelijke (hoog)gevoelige ondernemers bij wie zichtbaarheid de achilleshiel is voor hun business.

Om zichzelf te stretchen op het gebied van zichtbaarheid ging ze een maandlang iedere werkdag live op facebook in een Glitterjurk. Helen neemt je mee in haar reis van Grijze Muis naar Glitterjurk.

Malou van Loon

Malou van Loon

Contentcoach

Malou is contentcoach. Zij adviseert en begeleidt bedrijven bij het naar buiten brengen van hun verhaal. Wat wil een bedrijf dat haar klanten weten en hoe zet je dat om in unieke content? Met name als je het nét even wat anders wil doen dan de rest, ben je bij Malou aan het juiste adres.

Malou geeft uitleg over zichtbaar zijn en vertelt over haar voorliefde voor inhakers en brandexperiences.

Géraldine Sobels

Géraldine Sobels

Event Manager

Géraldine is event manager en is al vanaf het begin betrokken bij de Sales en netwerkevents. Zij heeft het idee geboren zien worden en op zien groeien als een volwaardig event. Zij zorgt ervoor dat ik als spreker mij volledig kan richten op mijn event, presentatie en gasten.

Op het event is Géraldine het aanspreekpunt voor praktische zaken. Je zal haar als eerste zien.

En je kan weer een portret shoot bijboeken

Anne Niemeijer

Tijdens het sales en netwerkevent mag je gebruik maken van de mooie locatie en mijn fotograaf van het event: Regina Pas

Lees hier meer over de 10 minuten shoot

Dat betekent dat je in een pauze, vlak voor of vlak na het event een korte shoot van 10 minuten besteld waarbij je achteraf 3 foto’s mag uitkiezen. De investering is €50,- voor 10 minuten + 3 foto’s. Ik weet hoe goed de foto’s van Regina zijn dus je mag altijd achteraf extra foto’s bestellen. Handig voor socials of je website.

Er is een mogelijkheid tot een sprekershoot

Binnen voor de zaal met minstens  2 mensen die even als publiek willen fungeren. Hierbij krijg je de kans een foto te laten maken waarbij je voor de groep staat. Handig als je al wel eens voor de groep staat maar daar nooit foto’s van hebt laten maken.

Je kan de shoot bijboeken als je je kaart voor 28 oktober koopt

Zo heb je meteen nieuwe fotos voor je socials en website. Je komt toch al met je mooie kleding en beste humeur toch?! Dus pak meteen door en boek de minishoot meteen bij je kaart voor 28 oktober

offline-sales-en-netwerkevent-nijkerk

Zo ziet de dag er uit

}

08:30 - Inloop

09:00 - Introductie door Anne over zichtbaar zijn als ondernemer

09:15 - Workshop van Helen over uit je comfortzone gaan

w

09:45 - NETWERKEN

}

10:45 - Pauze

11:00 - Workshop van Caspar over zichtbaarheid

}

12:15 - Lunchpauze

13:15 - Workshop van Malou over je je boodschap eigen maken

w

14:15 - NETWERKEN

}

15:15 - Pauze

15:30 - Workshop van Anne over zichtbaar zijn zonder verkoperig te zijn

}

16:30 - Afsluiting door Anne

w

16:45 - BORREL

}

17:15 - Einde

Blijf in verbinding en vergroot je netwerk

Helen over het vorige Sales & Netwerkevent

“Het was zo’n fijn uitgebalanceerd programma, waar er gewoon ruimte was om even uit te zoomen. […] Het was eigenlijk zo fijn dat ik aan het einde van de dag energie over had. En dat heeft me wel aangenaam verwonderd.”

Maaike over het vorige Sales & Netwerkevent

“Heerlijk hoe we daar buiten met z’n allen zaten, terwijl je zelf aan het praten of aan het luisteren bent naar je 2 tafelgenoten. Dat je iedereen om je heen ook helemaal met elkaar ziet praten en in elkaar opgaan. Daar kan ik echt enorm van genieten.”

Hester over het vorige Sales & Netwerkevent

“Het gaat meteen de diepte in. Je hebt meteen onderwerp van gesprek. Je merkt ook dat er daardoor eigenlijk met iedereen wel verbinding is op zo’n dag.”

Ik ben Anne Niemeijer

Businesscoach en salestrainer voor ondernemers die sales een vies woord vinden.

Via dit sales en netwerkevent krijg je een goed beeld van hoe ik werk en hoe ik sales zie. En werken we samen aan mijn belangrijkste kernwaarde: verbinding.

Alle ondernemers waarmee ik werk, hebben op een bepaald vlak moeite met verkopen. Sommigen weten al heel veel en anderen starten pas net met sales. Meestal werken we aan de mindset. Wat ze verder allemaal gemeen hebben is dat ze willen groeien! Meer impact maken! Omdat ze weten hoe goed ze andere mensen kunnen helpen.

Waar ik echt in geloof is dat ook jij sales kan leren. Sterker nog: jij kan sales ROCKEN! Want als je dicht bij jezelf blijft, ontdek je dat ook jij een TOP verkoper in je hebt.

anne-niemeijer-intuitief-salestrainer
anne-niemeijer-offline-salesevent-nijkerk

Ben je er bij op 28 oktober?

Dan weet je na afloop:

👉   Hoe je jezelf zichtbaar maakt
👉   Wat jou nu nog tegenhoudt
👉   Hoe je ook echt succesvol met de juiste content zichtbaar bent

Daarnaast draait het event natuurlijk om nieuwe en waardevolle contacten opdoen!

Zal ik je op de hoogte houden van nieuwe events?

Vraag & Antwoord

dummy

Wat als ik een kaartje heb en toch niet kan?

Verkoop je kaartje dan door en laat het ons weten. Iedereen krijgt namelijk de kans zichzelf voor te stellen in het smoelenboek. We kunnen geen geld retour geven als het event gewoon door kan gaan.

Moet ik al iets van sales weten voordat ik aan dit event meedoe?

Nee, dat hoeft niet. En stel vooral vragen als ik iets te snel ga. Ik leg salestermen uit en probeer zoveel mogelijk in duidelijke taal te spreken.

Moet ik mijn pitch al klaar hebben?

Nee, dat hoeft zekers niet. Het gaat om in verbinding komen met elkaar als mens. Het is geen commerciele bedoening waarbij je vertelt wat je doet en meteen nieuwe klanten krijgt.

dummy

Moet ik al ondernemer zijn?

Hoe eerder je over sales leert hoe beter! De ondernemers die ik help varieren van starters t/m ondernemers met meer dan 20 jaar ervaring. Iedereen is welkom en zal nieuwe dingen oppikken.

Mag ik mijn aanbod doen tijdens de sessie?

Dat is niet de bedoeling! Je bent hier om elkaar te leren kennen en onderwerpen te bespreken. Als jij stug de hele tijd aan het “verkopen”bent, zijn mensen je snel zat. Je mag wel een flyer met aanbod of kaartje van jezelf meenemen.

Wat als het event niet kan doorgaan door maatregelen?

Dan prikken we een nieuwe datum en blijft je kaartje geldig voor de volgende keer. Kan je die datum niet? Geef dit dan binnen een week door na het bekend maken van de nieuwe datum en je krijgt je geld retour.

Na inschrijving ontvang je de link en de spelregels voor het netwerken. Als er problemen of vragen zijn kan je Anne bereiken via de contact pagina. Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de privacy verklaring en de algemene voorwaarden.

Kan ik je helpen?