fbpx
06 - 53 84 73 95 anne@anneniemeijer.nl

Sales en netwerkevent voor ondernemers

Vind jij sales  en netwerken spannend? Niet meer na dit event!

En eindelijk kan het weer op locatie! Elke maand online maar nu het halfjaarlijkse OFFLINE netwerkevent in NIJKERK

Als intuïtief, sensitieve ondernemer ga je op dit event netwerken door middel van  onderwerpen in kleine groepjes. Geen koetjes en kalfjes. Meteen de diepte in voor echte connectie. Met elke ronde een nieuw onderwerp.

Tussendoor zijn er inspirerende workshops en talks over het ondernemerschap. Tijdens deze dag is het thema: Leiderschap

Sales en netwerkevent Nijkerk

⇓ LEES SNEL VERDER ⇓

Hoeveel leuker wordt ondernemen voor je als je in verbinding met andere ambitieuze ondernemers samen kan groeien?

HET EVENT OM TE NETWERKEN

Eindelijk elkaar weer echt in de ogen kijken op locatie in Nijkerk

En jij kan er nu ook bij zijn! Samen verbinden als ondernemers onder elkaar. Geen pitch of sales kennis nodig! En de gespreksonderwerpen worden voor je geregeld. Dus altijd iets om over te praten!

 

Sales en netwerkevent

Eerst volgende offline:

woensdag 16 juni | 9.00-17.00 uur

€ 147,- excl. BTW

Thema: Leiderschap

Nog 12 van de  24 plekken beschikbaar

Liever online:

19 mei 2021 | 9.00 – 11.30 uur

€ 25,- excl. BTW

Thema: Verkopen via social media

PAS OP: Door samen te werken groei je harder. Ben jij al klaar voor groei?

Sales en netwerkevent

Vind jij netwerken spannend?

 

♥  zweet handjes als je een ruimte binnen komt. Iedereen lijkt elkaar al te kennen?

♥  bang dat je niet weet wat je moet zeggen?

♥  klotsende oksels als je jezelf moet verkopen als je aanwezig bent op een netwerkevent?

Dan zit je hier juist goed!

 

♥  want hier ga je netwerken aan de hand van onderwepen die ik je geef

♥  zit je met allemaal ambitieuze ondernemers die elkaar inspireren

♥  en je leert hoe sales vanuit jezelf kan zonder de rol van gladde verkoper te spelen

En het belangrijkste: je gaat geen PITCH doen of iets verkopen!

Ik heb meegedaan aan Anne haar (online) Sales & Netwerkevent en heb dit als een enorm leuke en fijne manier van netwerken ervaren. Anne deelt enerzijds super waardevolle tips en inzichten, maar ook een groot deel van het event bestaat uit netwerken. Steeds kom je in een ander groepje zodat je ook echt de meeste andere deelnemers spreekt.

Ik heb leuke contacten gelegd en het voordeel van op deze manier netwerken, is dat je niet verleid wordt het hele event maar met 1 iemand te praten. Je hoeft niet bang te zijn dat je niks weet te zeggen wanneer je in groepjes wordt verdeeld, want Anne geeft je een onderwerp mee waar je het over kunt hebben.

Het was een erg leuke ochtend en ik kijk alweer uit naar de volgende!

Silvia Bogers

Eigenaresse, Silvia Bogers coaching

Sales en netwerkevent

Hoe ziet zo’n offline event eruit?:

Afwisselend zal je gaan netwerken in groepjes van meestal 3 ondernemers. Voor tussen en na de 2 netwerkrondes krijg je workshops en talks van experts op het gebeid van leiderschap.

Je gaat netwerken aan de hand van onderwerpen die te maken hebben met leiderschap. Die onderwerpen verzinnen wij voor je.  Je hoeft dus niet zelf te verzinnen waar je het nu weer over gaat hebben met een totale onbekende. wink

Zo leer je snel andere ondernemers echt kennen. Daarnaast leer je veel nieuwe dingen over leiderschap en het ondernemerschap van Anne en de andere sprekers.

Zie hieronder de dagindeling.

Persoonlijk leiderschap is “the key to succes” als ondernemer

Onlangs was ik op het sales en netwerkevent van Anne en wat was dit leuk. Anne gaf het netwerken een boost door hoe zij dit opgezet heeft. Het was een manier waardoor je echt in gesprek komt met andere ondernemers.

Natuurlijk precies wat ook nodig is in sales. Daarnaast is Anne een fijn persoon om naar te luisteren en mee te praten. Ze is rustig en weet waar ze het over heeft.

Maaike de Vogel

Eigenaresse, Lenorasolutions, personal branding

Wat een waardevol event! Ik heb op een hele losse een laagdrempelige manier inspirerende ondernemers leren kennen. Ik heb gemerkt dat interactie en in gesprek gaan met andere ondernemers, naast heel gezellig, ook heel leerzaam is.

De manier waarop Anne het concept ‘sales’ uitlegt is heel prettig en je voelt bij haar de noodzaak om andere ondernemers te leren hoe je sales vanuit je gevoel kan toepassen. Ik ben meteen een training gaan volgen bij Anne!

Lenka de Hoogh

Eigenaresse, Lenka de Hoogh Fotografie

Sales en netwerkevent

Dagindeling 16 juni:

 

8.30 uur inloop

9.00 uur Introductie door Anne over Leiderschap

9.30 uur Netwerken en ademwerk door Annemijn

10.45 uur PAUZE

11.00 uur Workshop leiderschapscoach Hester

12.15 uur PAUZE Lunch (en minishoots door Linde)

13.15 uur Leiderschap in een verkoopgesprek door Anne

13.45 uur Netwerken en ademwerk door Annemijn

15.00 uur PAUZE

15.15 uur Hypnose uitleg en ervaring Silvia

16.15 uur afsluiting

16.30 naborrelen

17.00 uur deuren dicht

Blijf in verbinding en vergroot je netwerk

Ontmoet het team van 16 juni:

Anne Niemeijer

ANNE NIEMEIJER

Anne is salestrainer en mindsetcoach en gelooft in sales vanuit verbinding. Met haar 20 jaar saleservaring helpt zij jou met het vieze woord sales. Met haar traject “de Vliegende Start” en haar maandelijkse Sales en netwerkevents inspireert ze ondernemers om dichtbij zichzelf te blijven.

Anne begeleid de dag en zal meer vertellen over leiderschap in o.a. een verkoopgesprek

Hester van Rooijen

HESTER VAN ROOIJEN

Hester is leiderschapscoach. Ze helpt leiders te leiden vanuit zichzelf. Persoonlijk leiderschap is dat gesprek tussen jou & jou. Het brengt jou in verbinding met jezelf, wie je bent en wie je wilt zijn. Hoe je dat doet leert ze je in de workshop: de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap.

Hester geeft een workshop over persoonlijk leiderschap en hoe je dit kan bereiken.

Annemijn Scheen

ANNEMIJN SCHEEN

Annemijn is ademcoach. Zij begeleidt vrouwelijke ondernemers om weer de connectie te maken met het lichaam en hart. Voor meer energie, verbeterde nachtrust en ontspanning. Annemijn haar ademsessies zorgen ook voor een flow van creativiteit en  persoonlijke ontwikkeling.

Annemijn geeft uitleg en korte ademsessies voor en net na het netwerken om terug te komen bij jezelf.

Silvia Bogers Hypnotherapeut

SILVIA BOGERS

Silvia is business coach en heeft een succesvolle praktijk als hypnotherapeut. Ze helpt spirituele en holistische ondernemers een succesvolle praktijk te bouwen waarbij de kracht van hypnose een rode draad is in alles wat ze doet.

Silvia geeft uitleg over de werking van je brein en hypnose en je gaat zelf een groeps hypnose-sessie van haar ervaren.

Linde van der Kamp

LINDE VAN DER KAMP

Linde is personal branding fotografe en visagiste voor vrouwelijke ondernemers met lef én een sterke boodschap. Ze schiet kleurrijke, sprekende beelden waar de energie vanaf spat; lekker out-of-the-box en het liefst op basis van een tof, uniek concept.

Linde verzorgt de fotografie van het event, én heeft in de pauze ruimte voor een aantal korte

⇓ portretshoots ⇓

Geraldine sobels

GERALDINE SOBELS

Géraldine is event manager en is al vanaf het begin betrokken bij de Sales en netwerkevents. Zij heeft het idee geboren zien worden en op zien groeien als een volwaardig event. Zij zorgt ervoor dat ik als spreker mij volledig kan richten op mijn event, presentatie en gasten.

Op het event is Géraldine het aanspreekpunt voor praktische zaken. Je zal haar als eerste zien.

LET OP! EXTRA

Omdat we deze toffe locatie hebben en Linde hele mooie foto’s maakt. Willen we jou de mogelijkheid geven een mini-shoot van 10 minuten toe te voegen aan het event.

Sta je weleens voor een groep maar heb je daar geen foto’s van? Dan is dit je kans om een foto te maken op een podium. Dat is de sprekershoot binnen.

Of je boekt 1 van de portretshoots (als het mogelijk is buiten) Foto’s zijn super belangrijk en nu hoef je niet een hele shoot te boeken maar ga je alleen 10 minuten op de foto en klaar. Verder hoef je niks te regelen.

Wees snel want er is maar plek voor 10 ondernemers. Dit is meteen bij te boeken als je een kaart voor het event koopt. Zie je het aanbod niet meer staan? Dan is het helaas al uitverkocht.

 € 50,- excl. BTW

Daarvoor mag je 3 foto’s uitzoeken naderhand. Bewerkt en wel. Extra foto’s tegen betaling.

De shoots vinden plaats 2 voor en 2 na het event. 5 tijdens de grote pauze en in iedere korte pauze 1. Zodra je dit hebt bijgeboekt krijg je een e-mail met instructies voor het boeken van jouw tijdsslot.

Sales en netwerkevent
Anne Niemeijer

Voor wie is dit sales en netwerk event:

1. Voor jou als ambitieuze, sensitieve, zelfstandig ondernemer, je gelooft in werken vanuit verbinding en vertrouwen in jezelf.

2. Als jij andere ondernemers wilt ontmoeten en daadwerkelijk elkaar verder wil helpen.

3. En zeker voor jou als je netwerken spannend vindt! Ik begrijp dat je bang bent voor genante stiltes dus begeleid ik de rondes door echte onderwerpen. Geen koetjes en kalfjes

4. Jij echt wel snapt dat verbinden met andere ondernemers heel belangrijk voor je business is. De 5 mensen om jou heen bepalen de mate van jou succes. Maar hoe vind je deze succesvolle mensen? Nou hier!

5. En jij het belang van verbinding voor verkopen inziet. Of nog niet…. dan laat ik je dat hier voelen.

 

Ik ben Anne Niemeijer

Businesscoach en salestrainer voor ondernemers die sales een vies woord vinden.

Voor jou heb ik de salestrajecten: “Vliegende start” en “Meer Vrijheid” ontwikkeld in mijn salesacademy om te zorgen dat jij ook de vrijheid gaat voelen waarvoor je ondernemer bent geworden. Via dit sales en netwerkevent krijg je een goed beeld van hoe ik werk en hoe ik sales zie. En werken we samen aan mijn belangrijkste kernwaarde: verbinding.

Alle ondernemers waarmee ik werk hebben op een bepaald vlak moeite met verkopen. Sommige weten al heel veel en anderen starten pas net met sales. Meestal werken we aan de mindset.

Wat ze verder allemaal gemeen hebben is dat ze willen groeien! Meer impact willen maken! Omdat ze weten hoe goed ze andere mensen kunnen helpen.

Je doet iedere dag aan sales! Of dat nou als ondernemer is of thuis als je onder het koken uit wil komen. Je gebruikt sales veel vaker dan je denkt. Dan kan je er maar beter voor zorgen dat je weet wat je doet zodat je de omzet genereert waar jij zo naar verlangt!

En waar ik echt in geloof is dat jij ook sales kan leren. Sterker nog! Jij kan sales ook ROCKEN! Want als je dicht bij jezelf blijft ontdek je dat ook jij een TOP verkoper in je hebt.

Als je in jezelf gelooft dan kan je alles! En exact daar ga ik je mee helpen. Zo pakken we je mindset over sales , je bedrijf, je aanbod en jezelf aan. Durf jij je inner salestijger al los te laten?

Kom in verbinding en master je sales!

Sales en netwerkevent voor ondernemers

Het online salesevent van Anne laat je niet alleen anders naar sales kijken, het is ook een mooie gelegenheid om te netwerken.

De bijeenkomst bestaat uit groepsessies en individuele sessies, waar je echt met elkaar kan praten over verkopen, mindset en hindernissen die je moet nemen als ondernemer. Je deelt ervaringen en leert van elkaar. Zo ontdekte ik tijdens dit event dat andere ondernemers met dezelfde onzekerheden rondlopen als ik, dat vond ik erg verhelderend.

Tevens is het zoals gezegd een mooie gelegenheid om te netwerken, bij mij leidde het meteen tot een mooie samenwerking!

Dit event is absoluut een aanrader!

Raymonde Mayland

Eigenaresse, ByRaymonde content marketing

Ben je erbij op 16 juni met thema:  Leiderschap

Dan weet je na afloop:

 

* Hoe belangrijk (persoonlijk) leiderschap is voor jou als ondernemer

* Wat je kan doen om dat leiderschap ook echt te pakken

* Welke methodes je hierbij kunnen ondersteunen

 

 

EN je gaat veel NIEUWE en WAARDEVOLLE contacten opdoen!

Nijkerk

Inclusief lunch en snacks

Netwerken

Gestructureerd met onderwerpen

 

Sales vanuit je gevoel

Tussendoor presentaties over sales en leiderschap

Datum

16 juni 2021

9.00 – 17.00 uur

Investering

€147,- excl. BTW

Zegt je hele gevoel: JA, DIT WIL IK!!

Binnen 1 minuut je toegang tot nieuwe contacten en heel veel ondernemers kennis claimen!

Ik heb zowel het offline als het online netwerk- en salesevent van Anne bijgewoond. Hoewel ik offline netwerken zelf leuker vind, vond ik het online event net zo waardevol. Anne heeft haar presentatie kunnen houden en ik heb evengoed met andere ondernemers kunnen netwerken.

In deze tijden moet je een beetje creatief zijn en Anne heeft dit super goed opgelost. Wil jij meer weten over sales en netwerken met andere ondernemers? Meld je dan aan voor het event en wie weet ontmoet ik jou daar!

Kim Soemers

Eigenaresse, Virtual Green Business Support

“Je krijgt niet wat je verwacht maar wat je nodig hebt! En dat overtreft je verwachtingen”

Is 16 juni niet mogelijk voor je? Maar wil je dit de volgende keer niet missen?

Schrijf je dan hieronder in op de lijst events zodat je op de hoogte blijft van komende events. Of koop alvast je kaartje voor het online event 

Sales en netwerkevent

VRAAG EN ANTWOORD

Wat als ik een kaartje heb en toch niet kan? Verkoop je kaartje dan door en laat het ons weten. Iedereen krijgt namelijk de kans zichzelf voor te stellen in het smoelenboek. We kunnen geen geld retour geven als het event gewoon door kan gaan.

Moet ik mijn pitch al klaar hebben?  Nee, dat hoeft zekers niet. Het gaat om in verbinding komen met elkaar als mens. Het is geen commerciele bedoeling waarbij je verteld wat je doet en meteen nieuwe klanten krijgt.

Moet ik al iets van sales weten voordat ik aan dit event meedoe?  Nee, dat hoeft niet. En stel vooral vragen als ik iets te snel ga. Ik leg salestermen uit en probeer zoveel mogelijk in duidelijke taal te spreken.

Moet ik al ondernemer zijn?  Hoe eerder je over sales leert hoe beter! De ondernemers die ik help varieren van starters t/m ondernemers met meer dan 20 jaar ervaring. Iedereen is welkom en zal nieuwe dingen oppikken.

Mag ik mijn aanbod doen tijdens de sessie? Dat is niet de bedoeling! Je bent hier om elkaar te leren kennen en onderwerpen te bespreken. Als jij stug de hele tijd aan het “verkopen”bent, zijn mensen je snel zat. je mag wel een flyer met aanbod of kaartje van jezelf meenemen.

Wat als het event niet kan doorgaan door maatregelen?  Dan prikken we een nieuwe datum en blijft je kaartje geldig voor de volgende keer. Kan je die datum niet? Geef dit dan binnen een week door na het bekend maken van de nieuwe datum en we geven je geld retour.

Na inschrijving ontvang je de link en de spelregels voor het netwerken. Als er problemen of vragen zijn kan je Anne bereiken via de contact pagina. Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de privacy verklaring en de algemene voorwaarden.