fbpx
06 - 53 84 73 95 anne@anneniemeijer.nl

Meer Vrijheid

Jij bent al enige tijd fulltime ondernemer maar je bent nog niet waar je wil zijn. Je weet dat er meer uit jezelf en je bedrijf gehaald kan worden. En alleen kom je er niet uit. Pak dan deze stap naar meer vrijheid waarvoor jij gestart bent als ondernemer.

 

Start maart 2021! In februari al toegang tot de online leeromgeving. Vraag nu je gesprek aan of claim meteen je plek voor de PILOT prijs.

Sales en netwerkevent

 

Vrijheid! Daar startte ik mijn bedrijf voor!

Vrijheid om eigen keuzes te maken. Vrijheid mijn eigen tijd in te delen. Vrijheid om thuis te zijn voor de kinderen wanneer dat nodig was. Maar eerlijk is eerlijk. Die vrijheid voelde ik niet altijd in mijn bedrijf. Ja ik maakte eigen keuzes en ik kan voor de kinderen thuis zijn. Maar die financiële stress van een eigen bedrijf ontnam mij veel vrijheid. Daarnaast creëerde ik mijn eigen goude kooi van beperkingen en ik had het niet eens door.

Jij verdient meer vrijheid!

En zo zijn er nog veel meer redenen waardoor jij de vrijheid NU niet voelt in je bedrijf. En wees eerlijk, dat is ook waarom je op deze pagina rond kijkt toch?! Dan is dit traject echt voor jou. Ontdek waar het stroomt en waar het nog niet lekker loopt. We gaan meer vrijheid creëren en werken richting je doelen. Of je doelen meer omzet of meer vrije tijd zijn maakt niet uit! We gaan samen kijken naar wat jij nodig hebt om de vrijheid te creëren die jij nodig hebt.

 

 

 

Dus voelt het ondernemen nu zo voor je:

♥ Ook als je nu de mogelijkheid hebt om te stoppen met je baan, blijf jij liever doorwerken. Je krijgt energie van andere mensen helpen op de manier waarop je dat nu doet.

♥ Er zijn alleen aspecten die niet stromen in je bedrijf. Die je tegen houden om te groeien naar je doelen. Je kan er alleen je vinger niet op leggen waar je de grootste stappen nu kunt maken.

♥Je weet dat sales hoort bij het ondernemerschap en je hebt leuke gesprekken maar je hebt er nog steeds moeite mee een ja te krijgen. En hoe kom je aan potentiele klanten? Hoe bereik jij je doelgroep?

♥ Je bent ondernemer geworden om meer vrijheid te voelen maar je bent nu voornamelijk in verwarring. Iedereen zegt wat anders maar wat is het beste voor jou?

♥ Je hebt grootse dromen met je bedrijf maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat zijn de eerste stappen recht op je doel af zonder omweggetjes en getrut?

♥ Je hebt er genoeg van om gezien te worden als iemand die er een leuke hobby opna houdt. Jij wil lekker verdienen. Een echt goed lopend bedrijf waar jij de eigenaar van bent!

 

 

 

Ga nu echt staan voor jou klanten en neem de stap naar meer vrijheid. Jouw klanten zullen je dankbaar zijn!

Want hoe meer jij werkt aan jezelf en hoe meer vrijheid jij gaat voelen. Hoe meer jouw klanten ook aan jou hebben. Je kan ze echt beter helpen als jij je ook lekker voelt. Ik noem dat het vliegtuig dillemma: Daar leer je ook: eerst je eigen zuurstofmasker opzetten voordat je anderen helpt. Anders ga je out en kan je niemand meer helpen…

Vaak leren we niet om goed voor onszelf te zorgen.. net als dat we niet leren hoe je succesvol communiceert. Dat zijn geen vakken op school.

Ik weet dat je doelen gaat je halen door jezelf te ontwikkelen. Werken aan je  mindset en blokkades doorbreken. Uit eigen ervaring weet ik dat niemand dit alleen kan. Daar heb je hulp bij nodig. We hebben allemaal een blinde vlek als het om onszelf gaat. We zien letterlijk niet alles wat er gebeurd. En een buitenstaander ziet veel sneller wat je obstakels daadwerkelijk zijn.

Daarom ben ik dit salestraject: “Meer vrijheid” begonnen om sensitieve dienstverlenende ondernemers op creatief en spiritueel vlak zoals bijvoorbeeld fotograven, webdesigners, Reiki masters of Acces bars behandelaars te helpen om echt persoonlijk leiderschap te pakken in hun bedrijf zodat zij de doelen die ze stellen gaan halen. En ook voor coaches/trainers/VA’s en andere dienst verlenende ondernemers is dit een top traject om verder te groeien naar de doelen die nu mijlen verweg lijken te liggen.

Dus geef die grootse dromen de ruimte en pak je persoonlijke leiderschap om je klanten nog veel beter te kunnen helpen dan je al deed.

Anne Niemeijer

Geen gewone salestrainer

Ik ben Anne en ik ben geen gewone salestrainer… Ja dat klinkt gek! Geloof mij, dat is het niet.

Waar de meeste salestrainingen alleen werken op de trucjes en welke afkortingen en methodes je het beste kan gebruiken…. waardoor ik mij altijd meer een circus olifant voelde. Werk ik zelf met je mindset. Je pakt bij mij  je mindset over sales aan en ook je mindset over jezelf, je aanbod en je bedrijf.

Door mijn jarenlange ervaring in de sales en mijn hooggevoeligheid waardoor ik mensen snel aanvoel. Weet ik precies wat jij nodig hebt om te verkopen vanuit jezelf. Daarvoor heb ik mijn L.O.V.E. methode ontwikkeld. Verkopen vanuit je eigen gevoel zonder te pushen of de rol van gladde verkoper te spelen. Puur vanuit verbinding.

Sales en netwerkevent

 

Wat jij kan verwachten van het Meer Vrijheid traject:

– Je gaat blokkades doorbreken die jou nu nog tegenhouden om bij je doelen te komen. Dat doen we door je mindset aan te pakken maar ook op onbewust niveau met een individuele healing en een diepte sessie.

– Je gaat leren hoe je sales doet op een prettige en heel effectieve manier. Dus hoe presenteer jij jezelf het beste zodat jij klanten aan gaat trekken als een magneet.

– Ondernemen is een echte mindfuck. Je mindset kan je maken of breken. Dus juist aan je mindset gaat er veel gewerkt worden in deze 3 maanden. Dit doe je door de oefeningen uit de modules, door de begeleiding van Anne en haar team en door de omgang met de andere deelnemers in de groep. Ook de masterclasses zullen elke keer weer een stuk mindset meepakken.

– Je krijgt toegang tot 11 modules en 4 Bonus modules die je vanuit je eigen huis op je eigen tempo kan volgen.  Ook na deze 3 maanden heb je hier nog toegang tot. Je krijgt ook aan het begin te horen wat de planning is van de 3 maanden zodat je precies weet wanneer alle meetings zijn en wanneer je je 1 -op-1 coaching hebt. En welke module je voor een bepaalde tijd wel gedaan moet hebben zodat we flinke stappen kunnen maken zonder alle stof te herhalen. Lekker efficient.

– Om goed overzicht te houden krijg je verschillende Trello boards om alles in bij te houden. Zo is het niet nodig alles aan de telefoon te vertellen maar zie ik meteen waar je bent en hoe het gaat nog voordat de coaching begint. Want we kunnen beide in dit bord. Na afloop ga ik uit het bord en is dit je plan voor de aankomende tijd zodat je door kan gaan met je groei ook na deze 3 maanden.

– Omdat ik weet hoe belangrijk persoonlijke groei is voor een ondernemer heb ik o.a. ook een individuele healing opgenomen in dit traject zodat je niet alleen met je hoofd bezig bent maar meer vanuit je hart gaat leven.

– En als laatste krijg je meerdere bonusmodules van diverse experts om je een flinke boost te geven in de richting die jij op wilt gaan!

Het traject is 3 maanden en start met de Kickoff en eindigd met de livedag (als deze mogelijk is anders online) De investering van dit traject is €2.497,- excl BTW. (bedrag incl. btw: €3.021,37) De btw kan je als ondernemer weer verrekenen in je boekhouding. Je kan het ook in 3 termijnen van € 900,- excl BTW voldoen.

LET OP: voor de start in maart 2021 heb ik een pilot prijs van € 1997,- excl BTW (€2.416,37 incl. btw) Deze kan ook in 3 termijnen worden betaald van € 700,- excl BTW

 

 

 

LET OP, dit traject is niet voor jou als je wil leren:

 • Hoe je mensen zo snel mogelijk jouw dienst in pushed
 • Ik ga je ook niet in 3 maanden rijk maken
 • En nee, je gaat niet al je doelen behalen binnen 3 maanden

Dit traject is WEL bedoeld om jou met de juiste mindset flinke stappen te laten zetten rechtstreeks naar je doelen zonder aankloten en omwegen. Dat doen we door te onderzoeken wat je tegen houdt, jouw blokkades op te heffen en je de dingen te leren die je nodig hebt om te groeien als mens en als ondernemer.

 

Wat zit er allemaal in het Meer Vrijheid traject:

 • 3 maanden krijg je begeleiding van Anne en haar team
 • 1 online live Kickstart in de groep
 • elke maand een online live groeps Q&A met Anne
 • elke maand een nieuwe masterclass
 • 3 1-op-1 sessies met Anne van 60 min.
 • een besloten facebookgroep met je mede ondernemers
 • 1 livedag (als dat mogelijk is, anders online)
 • Trello boards om je planning en organisatie in te gaan doen
 • 1 individuele healing van Nicole (zie hieronder het team)
 • 1 diepte sessie
 • 11 online modules (zie hieronder) Waarvan de 4 bonus modules.
Sales en netwerkevent

Module 1: Het vieze woord sales

In deze module gaan we eerst kijken welke overtuigingen je allemaal hebt over sales.

Hoe beter je weet waarmee je worstelt hoe beter we het kunnen aanpakken. Waarom vinden we sales eigenlijk vies?

Module 2: Doelgroep bepalen

Ja! waarschijnlijk heb je dit al vaak gehoord. En hierbij gaat het echt om keuzes maken.

Als je dit niet goed hebt staan spreek je niemand aan en is er weing sales te doen.

Module 3: Aanbod scherp stellen

Hier ga je je aanbod duidelijk maken. Onderanderen de opbouw van je aanbod in prijs.

Vaak stellen we de prijs bepalen lekker uit maar deze is vanaf het begin nu al helder.

Module 4: Mindset

Je basis staat nu en nu moet je gaan kijken waar je naartoe wil gaan. Welke reis wil je gaan maken.

Deze module zorgt dat je je mindset over je bedrijf, je aanbod en over sales aan gaat pakken.

Module 5: Communicatie

Sales is communicatie. Dus hoe meer je weet over communicatie des te beter ga je sales begrijpen.

Ik neem je mee aan de hand van NLP en Brain based beinvloeden hoe dit werkt in onze hersenen. 

Module 6: Je boodschap naar buiten brengen

Hoe breng jij je boodschap helder naar buiten en hoe zorg je ervoor dat deze boodschap optimaal is om je aanbod te presenteren. Ik leer je de psychologie achter de tekst. Zodat klanten zichzelf presenteren.

Module 7: De klantreis

Je klant maakt een reis en komt steeds dichter bij je. Je leert waar je invloed hebt om de klantreis steeds beter te maken.

Zo begeleid je je klanten tot het eind om te zorgen dat zij FAN van je worden.

 

Module 8: De LOVE methode

De LOVE methode is door Anne ontwikkeld en omvat alle kennis van 20 jaar sales.

Deze module geeft je de basis van een goed verkoopgesprek en waar sales allemaal om draait. Meerdere lessen die je inzicht geven in hoe ons brein werkt.

Module 9: Cross-sell en up-sell

Vaak liggen de kansen echt voor je neus maar zie je ze nog niet.

Deze module zal je ogen openen over de mogelijkheden die er zijn en op welke manier deze het beste werken voor jou.

Module 10: Bellen of face to face verkopen

Een telefonisch verkoopgesprek verloopt anders dan een face-to-face verkoopgesprek.

Waar moet je op letten. En hoe breng je beiden tot een succes

Module 11: Social media

De verschillende social media zijn niet meer weg te denken. In deze module nemen verschillende experts je mee langs de do’s en dont’s van de belangrijkste social media zoals Instagram, LinkedIn en Pintrest

BONUS: selfcare

Waar je eerst een werkgever of collegas had die een oogje in het zeil kon houden hoe het met je gaat… moet je dat nu echt zelf gaan doen.

Hier leer je over de meest voorkomende valkuilen van (startende) ondernemers en hoe je deze nu al kan tackelen.

BONUS Module: adverteren

SOON In deze module neemt ….. je mee in de wereld van adverteren. Waar moet je op letten als je dit gaat doen. En wat brengt het je. Ik zoek hiervoor nog een expert.

BONUS: Start met e-mail Funnels

In deze Bonus module neemt Clasina je mee in de wondere wereld van e-mail funnels met het programma Active campaign en/of Mailblue.

BONUS: Goede teksten schrijven

In deze Bonus module neemt Renate je mee in de basis van een goede tekst schrijven voor je website.

Ik heb de training ‘Starten met sales vanuit je gevoel’ bij Anne gevolgd en naast het feit dat het een gezellige dag was, heb ik veel geleerd. Anne vertelt op een enthousiaste manier haar verhaal en laat je tussendoor ook opdrachten doen, zodat het geen theoretisch verhaal wordt.

Je merkt dat Anne lang in het salesvak werkt, want ze geeft goede tips hoe je kunt verkopen op jouw eigen manier, zodat het goed aanvoelt en niet als ‘pusherig’. Dank je wel voor de leuke en leerzame dag!

Elvira van Gastele

Eigenaresse, Elvira Virtual Sidekick

“De salestraining van Anne volgde ik toen ik net gestart was als zelfstandig tekstschrijver. Ik zocht een kickstart om de spannende kant van een eigen bedrijf beginnen ook op te zoeken: klanten vinden! Gelukkig is de aanpak van Anne eentje die bij me past: sales vanuit je gevoel en in contact met je klant.

Anne is professioneel, ervaren en deskundig en ze weet een goede sfeer te scheppen in de groep deelnemers. De voorbereiding en de dag zelf waren uitstekend verzorgd.”

Carla Jacobs

Eigenaresse, Tekst & Communicatie

Ontmoet het team van Meer Vrijheid:

Sales Coach voor ondernemers

Anne Niemeijer

Anne begeleid je in Sales en Mindset. Met haar ruim 20 jaar sales ervaring weet ze exact wat je moet doen om de omzet te bereiken waar jij naar verlangt. Haar motto: je krijgt niet wat je verwacht maar wat je nodig hebt. En dat overtreft je verwachtingen.

Nicole van Oers

Nicole van Oers

Nicole zal de individuele healings begeleiden op het niveau waar jij het het meest nodig hebt. Deze veelzijdige dame doet onder andere Reiki, Acces bars en Pranic healing. Verder kan je haar alles over spiritualiteit vragen.

Later bekend

Een diepte sessie helpt je op een dieper niveau van je onbewuste blokkades op te lossen die je nu tegen houden in het nu. Vaak hebben deze met je kinderjaren te maken. Durf jij je verleden onder ogen te zien?

Renate Knoester

Renate Knoester

Renate is een echte teksttopper. En zij ondersteund andere tekstschrijvers het beste uit zichzelf te halen voor o.a. het schrijven op je website. Ze laat je in de Bonus module zien waar je aan moet denken tijdens het schrijven van goede teksten.

Clasina la Verge

Clasina la Verge

 Clasina is een echte e-mail funnel expert die werkt met Active Campaign en Mailblue. Zij helpt vrouwelijke ondernemers om meer uit hun e-mail marketing te halen door meer te automatiseren.

Advertentie expert

Ik ben opzoek naar een echte facebook advertentie expert voor dit programma. Ben of ken jij iemand? Laat het mij weten

Pinterest expert

Anne- Kathrin Walter

Deze dame is een ware Pinterest expert. En in 1 van de masterclasses zal ze je meenemen in de wondere wereld van Pintrest om ervoor te zorgen dat je meer website bezoekers gaat krijgen zonder heel veel harder te werken.

Clasina la Verge

Linked in

 

We zijn ook bezig met een masterclass over Linked in. Zodra bekend is wie dit gaat doen krijg jij dit als eerste hier te horen.

Sales hoeft niet vervelend te zijn, zolang je maar vanuit je gevoel handelt. Dat weet Anne perfect over te brengen.

Ze is een ervaringsdeskundige die ook nog eens beschikt over een mooie persoonlijkheid met de juiste positieve vibe.

Met veel plezier heb ik onlangs een training bij Anne gevolgd. En yes! Het geleerde kan ik niet alleen goed toepassen in mijn werk, het heeft ook nog het gewenste resultaat!

Eveline van Vliet

Eigenaresse, Buro Eef

Ik heb Anne leren kennen als een zorgzame moeder met een hart van goud en een vrouw die goed haar mannetje kan staan.

Voorheen gaf het woord sales mij altijd de kriebels, vooral als ik er zelf iets mee moest, maar als startende ondernemer hoort het er wel bij.

Anne heeft me anders leren kijk naar sales en me laten inzien dat het ook mogelijk is op een manier die mij past en waar ik me goed bij voel. Ze is een coach met verstand van zaken, duidelijk in haar communicatie.

Echt iemand waar je op kunt bouwen.

Regina Pas

Eigenaresse, Giens support

De sales training van Anne heb ik als zeer waardevol ervaren. Als ik aan sales dacht, dacht ik aan gladde praatjes. Anne laat zien dat het daar niks mee te maken heeft en dat je het zo dicht mogelijk bij jezelf moet houden. En dat is een verademing!

Anne is to the point, voelt goed aan wat jij als ondernemer nodig hebt en weet heel goed de balans tussen ontspanning en inspanning te behouden. Een echte aanrader voor ondernemers die een allergie tegen sales hebben!

Miranda Beuk

Eigenaresse, BRAVE