fbpx
06 - 53 84 73 95 anne@anneniemeijer.nl

Wanneer ga jij starten aan je salestraining?

Starten aan het optimaliseren van je bedrijf zodat jij de vrijheid gaat voelen waarvoor je in eerste instatie gestart bent als ondernemer. Werken aan meer meer klanten die jij kan helpen en dus ook meer omzet.

Stop met pushen en trekken. Haal klanten binnen zonder gezeur! 

Dit leer je tijdens een salestraining met mij:

  • Dat sales leuk is en hoe je dit zelf effectief inzet
  • De diverse manieren om jouw omzet te verhogen
  • Makkelijker en leuker ondernemen
Sales Coach voor ondernemers

Vond ik sales een vies woord? Absoluut! Vind ik dat nu nog? Absoluut niet!!!
Anne wist bij mij al snel de angel eruit te halen.

Ik was op zoek naar iemand die me kon helpen mijn praktijk op mijn manier te runnen. Vooral (dichtbij) mezelf te blijven en vanuit verbinding te kunnen “verkopen”.

Met de billen bloot en out of my comfort zone stappen zijn o.a de zetjes van Anne die ik ontzettend kan waarderen.
Ik ervaar nu meer rust en zelfvertrouwen en heb die, door mezelf opgelegde druk, kunnen loslaten.

Het samen kunnen sparren, haar betrokkenheid en kunnen aanvoelen waar ik behoefte aan had, maakte het een feestje met haar samen te werken.

Bianca Gijsman

Eigenaresse, BITCH coaching

De mogelijkheden:

Sales en netwerkevent

Online Sales en Netwerkevent

Je gaat netwerken op een dieper niveau. Leren over hoe sales makkelijker en leuker kan. Met elke maand een nieuwe sales thema.

En dat allemaal vanuit je veilige thuis omgeving. Zorg dat je in verbinding blijft met andere ondernemers die positief en ambitieus zijn.

Sales en netwerkevent

Sales academy groepstraject

Leer hoe je succesvol kan zijn zonder de rol van verkoper te spelen. Door dichtbij jezelf te blijven en juist te leren hoe je je eigen communicatie kan verbeteren.

Zorg voor de juiste klanten en omzet die jij nodig hebt om de vrijheid te voelen waarvoor jij gestart bent als ondernemer.

Anne Niemeijer

1-op-1 Salescoaching

Ontspannen ondernemen is waar je naar verlangt. Niet meer pushen en trekken maar moeiteloos klanten ontvangen omdat je weet hoe goed je ze kan helpen.

Zij weten het ook. Want je trekt ze aan als een magneet.

“De salestraining van Anne volgde ik toen ik net gestart was als zelfstandig tekstschrijver. Ik zocht een kickstart om de spannende kant van een eigen bedrijf beginnen ook op te zoeken: klanten vinden! Gelukkig is de aanpak van Anne eentje die bij me past: sales vanuit je gevoel en in contact met je klant.

Anne is professioneel, ervaren en deskundig en ze weet een goede sfeer te scheppen in de groep deelnemers. De voorbereiding en de dag zelf waren uitstekend verzorgd.”

Carla Jacobs

Eigenaresse, Tekst & Communicatie

Ik heb de training ‘Starten met sales vanuit je gevoel’ bij Anne gevolgd en naast het feit dat het een gezellige dag was, heb ik veel geleerd. Anne vertelt op een enthousiaste manier haar verhaal en laat je tussendoor ook opdrachten doen, zodat het geen theoretisch verhaal wordt.

Je merkt dat Anne lang in het salesvak werkt, want ze geeft goede tips hoe je kunt verkopen op jouw eigen manier, zodat het goed aanvoelt en niet als ‘pusherig’. Dank je wel voor de leuke en leerzame dag!

Elvira van Gastele

Eigenaresse, Elvira Virtual Sidekick

Start direct met:

Sales vanuit je gevoel

Locatie

Groenallee 3

3861 TN Nijkerk

(geen bezoek adres)

Contact

06 - 53 84 73 95
anne@anneniemeijer.nl

www.anneniemeijer.nl